Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başka işe başlamak

Rüyada başka işe başlamak

Rüyada başka işe başlamak sorunlarından bu sayede kurtulacağına, yaptığı çalışmaların kendisine çok hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine, sevdiği kişiler ile kuracağı ortaklık sayesinde kendisini çok rahat hissedeceğine, olumsuzlukların ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, verilen bir sözlerin yaşanan bazı aksiliklerden ötürü bir türlü tutulamayacağına, güzel bir olayı mahvedip, hayatı boyunca pişmanlık duyacağına, kendisini toparladıktan sonra büyük başarılar kazanacağı bir işe imza atacağına, beklentilerinin yerine geleceğine, sevdiklerinin çevresinde ve her daim arkasında olacağına, dünü arkada bırakarak, yarınlara bakacağına işarettir.

Rüyada başka işe başlamak gördüyseniz:

  • Bir çok haber ya da mektup alabilir, çok sayıda kısa yolculuk yapabilirsiniz.

Rüyada başka bir işe başladığını görmek bir anda atılıma geçeceğine, insanlar tarafından sevilen ve cana yakın bir arkadaşın istenmeyen bir duruma düşeceğine, elini eteğini her şeyden çekeceğine delalet eder.

Rüyada başka işe başlamak gideceği bir yolculuktan ya da yapacağı bir işten sonra yalnız kalmak için bir yere gideceğine ve üzüntülerinden kurtulmak için etrafındaki kişilerden destek alacağına, alınmış olan ve uzun zamandan beri ödenmeyen borçların kısa sürede ödeneceğine, rüya sahibinin rahat bir hayata kavuşacağına yorulur.

Rüyada başka bir işe başlamak bir rahat yüzü görmeyeceğine, hayallerini ve arzularını gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına, belki de hiç görmediği bir kişi tarafından büyük zarara ve ziyana uğratılacağına işarettir.

Rüyada yeni bir işe başladığını görmek kendisini çok üzen bir olay yüzünden uzunca bir süre toparlanamayacağına, zengin için yoksulluğa, kazancının düşeceğine ve bu nedenle yokluk içinde kalacağına işarettir.

Rüyada eski işyerinde işe başladığını görmek kurulu düzeninin devam edeceğine, çalışmalarının hayal ettiği takdiri toplayacağına, çektiği acıların ve zorlukların son bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada iş başlamak daha sonra elindeki para ile çok büyük bir risk alarak kendi işini kuracağına, barış için adım atacağına, eğer bu durum başarılı olursa rüya sahibi ile tanıdığı arasında çok büyük bir bağ kurulacağına ve çok büyük bir huzura erileceğine delalettir.

Rüyada arkadaşının işe başladığını görmek başarılı atılımlar ve girişimler yapacağına, üzüntülerin sevince dönüşeceğine ve hastalıkların son bulacağına, kendisini kötü hissetmesine neden olan sorunların ortadan kalkacağına yorulur.

Rüyada eski işyerinde işe başlamak işlerini düzeltmek için çok büyük adımlar atacağına ancak ne yaparsa yapsın yine sıkıntılı durumlara düşeceğine, güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine, elindeki para ile gireceği büyük bir işte çok kazanç elde edeceğine, ailesi ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir hayat yaşayacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments