Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir işe başlamak

Rüyada bir işe başlamak

Rüyada bir işe başlamak evliliklerde de sudan bahanelerle çıkacak tartışmalara ve kişinin sinirlerine hakim olmakta zorlanacağı bir süreç yaşayacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde yapılacak hayırlı çalışmalar sayesinde son bulacağına, çevresi ve toplum tarafından takdir alacağına, kısa sürede hayatın düzene gireceğine, kazancı arttırmak için bazı kararlar alınacağına, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin sona ereceğine, yeni bir iş için başvuru yapılacağına, sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının kısa bir zaman içinde sorun yaratmayacak bir şekilde ortadan kalkacağına, işlerin hayırlı bir şekilde sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına rivayet eder.

Rüyada bir işe başlamak gördüyseniz:

  • İş hayatınızı, duygularınızı ya da sağlığınızı ilgilendiren konuları tartışmaktan ilk etaptan kaçınabilir ya da tartışmalar sonucunda çok yararlı sonuçlara varabilirsiniz.

Rüyada eski işine başlamak rahat edeceğine, büyük bir yükten kurtulacağına, hayırlı bir yola çıkılacağına,  bu yolun dönüşünde hayırlı haberler getirileceğine, belki de şirketi iflasın eşiğine gelmekten kurtuluşa erileceğine inanılır.

Rüyada yeni bir işe başladığını görmek deyim yerindeyse hayatın dönüm noktasının yaşanacağına, onların acılarına ilaç, yaralarına da merhem olacağına, dış ticarete atılacağına işaret eder.

Rüyada kuyumcuda işe başlamak kişinin şansının da açılmaya başlamasıyla beraber hayattan daha çok tat alacağına, malını ve parasını sağlama alacağına, haksızlıklara uğramadan, kötülüklerle karşılaşmadan yaşanacağına işaret eder.

Rüyada yeni bir işe başlamak strese gireceğine, gergin olacağına, yeni ve çok daha büyük hayallerin günden güne gerçekleştirileceğine, kusursuz bir yaşama kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada eski işyerinde işe başlamak başarısının ve mutluluğunun bir gün değil bir ömür süreceğine, deneyimli bir kişi ile kurulacak iş ilişkisi sayesinde rahat bir döneme girileceğine, alınacak hayırlı haberler ile zorlukların aşılacağına, sorunların ve sıkıntıların zahmetsiz bir şekilde çözüleceğine, büyük bir iş yoğunluğu yaşanacağına alamet eder.

Rüyada eski işyerinde işe başladığını görmek arkadaşlarından, dostlarından, akrabalarından ve komşularından destek bekleyeceğine, çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve hayatında çok yeni ve çok güzel olaylar meydana geleceğine, elini attığı her işten alnının akıl ile çıkacağına, her işini sorunsuz şekilde yani kolaylıkla halledeceğine işaret eder.

Rüyada başka işe başlamak sorunların son bulacağına, daha iyi mağazalardan giyineceğine, yakın bir akrabadan miras kalacak olan bir işin başına geçileceğine alamet eder.

Rüyada hastanede işe başlamak ortaya çıkan bu durumu çözmek için çeşitli yollara başvuracağına ve böyle bir çalışma sayesinde içine düştüğü durumla ilgili olarak çok büyük araştırmalara gireceğine, kazadan ve beladan başının kurtulmayacağına, sorunların sürekli artacağına, yapılan işlerin büyük zararlara uğranacağına, sıkıntı dolu günler yaşanacağına, mal ve mülkte azalma yaşanacağına ve iş hayatında çok kötü bir noktaya gelineceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments