Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başka bir erkekle öpüştüğünü görmek

Rüyada başka bir erkekle öpüştüğünü görmek

Rüyada başka bir erkekle öpüştüğünü görmek kötü haberlerin alınacağına, iyi huylar edineceğine, bolluk ve bereket içinde yaşayacağına, hayırlı bir kısmetle yollarını birleştireceğine, rızkının artacağına, takdir edilip her konuda destek göreceğine ve başarı kazanacağına, özellikle yasal sorunlar yaşanılan kişilerle mahkeme karşısında hesaplaşacağına, yetimleri ve öksüzleri sevindireceğine, ruhlarına mevlit okutacağına, işyerinde kendisini çekemeyen kişilere bir konuda galip geleceğine işaret eder.

Rüyada başka bir erkekle öpüştüğünü gördüyseniz:

  • Bazı konular ağırlıklı olarak ön plana çıkabilir.

Rüyada başka bir erkekle kaçmak bir sebeple hiç olmadığı kadar zor durumlara düşeceğine, ün ve itibar sahibi olacağına, kaderinin ve hayatının güzelleşeceğine, imkanlarının artacağına delalet eder.

Rüyada eşini başka erkeklerle görmek onunla gönül ve fikir birliği edeceğine, bundan sonra birlikte yürüme kararı alacağına, kişinin huzurunun, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve yapmak için birçok şeyden vazgeçtiği işte çok büyük maddi ve manevi zarar edeceğine işaret eder.

Rüyada evliyken başka bir erkekle evlenmek yapılan bir çalışma sayesinde çok yakın bir zaman içinde sıkıntıların aşılacağına, endişelerinin, üzüntülerinin ve yaşadığı zorlukların artacağına, ününün ve başarılarının ülke dışına çıkarak kişiye çok büyük bir övgü getireceğine delalet etmektedir.

Rüyada başka bir erkekle evlenmek kazancın büyük bir kısmının Allah yolunda kullanılacağına, eğer bu rüyayı gören kimse müşkül bir durumda ise yakın zamanda tüm sıkıntılardan kurtularak feraha ereceğine, karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerin ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kızı başka bir erkekle görmek deyim yerindeyse sevdiği bir kişiye bir dokunup bin ah  işiteceğine, elde edilecek menfaatlere, hayal edilen herşeyin yakın bir zaman içerisinde gerçekleştireceğine yorulur.

Rüyada sevdiğin erkeği başka bir kızla görmek üzülmesine dahi gerek olmayacağına, hayır dualarına nail olacağına, işinde başarılı olacağına alamet etmektedir.

Rüyada başka bir erkekle yatmak kendisini çaresiz ya da güçsüz hissetmeyeceğine, mutsuz, üzgün ve moralsiz günler geçireceğine, en yakınındaki kişilerle arasının açılacağına, kişinin gerek iş, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine ve çevresindekilerle tatsızlık yaşayacağına inanılır.

Rüyada kendini başka erkekle görmek maddi açıdan büyük kazanç getirecek projelere imza atılacağına, sevilen ve değer verilen bir kişinin ihanetine uğranacağına, sonradan da aslında kendini bu denli yıpratmasını gerektirecek kadar kötü bir şey olmadığını anlayacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments