Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada suyun üstünde ateş görmek

Rüyada suyun üstünde ateş görmek

Rüyada suyun üstünde ateş görmek rüyayı gören kişinin hem iş, hem de özel hayatında kısmetlerinin çoğalacağına, kişinin bir müddet doğru karar vermek adına içinde bulunduğu ortamdan uzaklaşacağına, resmi bir kurumda işe girileceğine, bir uzman kontrolünde spora başlanacağına, rahatlığı, esenliği, hoşluğu ve mutluluğu da bulacağına, uğranacak büyük zararların ve ortaya çıkacak sorunların tahmin edilmesi ve bu durumun akıllı bir şekilde kontrol edilmesi için rüyayı gören kişinin yakın bir arkadaşından yardım ve destek alacağına, kendini eli kolu bağlı hissedeceğine, kişinin içinde bulunduğu sıkıntıdan kendisini kurtaracak hayırlı gelişmelerin yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada suyun üstünde ateş gördüyseniz:

  • Size kendinizi suçlu hissettirmeye çalışan kişiler olabilir.

Rüyada suyun üstünde ateş görmek çok büyük kazanımlar elde edileceğine, tartışma yaşadığı kişilerle arasını düzelteceğine, çok büyük sevinçler yaşayacağına delalettir.

Rüyada ateş üstünden atlamak bol kazançlı bir işin başına geçileceğine, güzel ve refah bir geleceğe kavuşacağına, girilecek olan işte büyük bir başarı kazanılacağına, bol şanslı bir döneme girileceğine alamet eder.

Rüyada ateş üstünde kazan görmek elini eteğini çektiği şeylerin kendisine umut verecek şekilde aşama kaydedeceğine, çalışıyor ise de yeni bir işe başlayacağına veya iş değiştireceğine, sıkıntısız ve güzel yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada mezarın üstünde ateş görmek önemli bir şahsiyet olarak ilerde ülkenin tanıyacağı biri haline geleceğine, dünyevi hayata olan düşkünlük yerine, ahiret inancına göre yaşanacağına, isteklerin ve arzuların kolayca elde edileceğine tabir olunur.

Rüyada üstünde ateş görmek kendisini kötü yola sürmek ve kendisinden farklı şekillerde yararlanmak isteyen kötü kişilerden uzak duracağına ve daha huzurlu bir hayat süreceğine, büyük bir emek verilen aile işinde zarar edileceğine, kısmetsizliğin ve şanssızlığın uzaklaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada ateş üstünde ekmek pişirmek hayallerine ve isteklerine kavuşacağına, sermayesinin çoğalacağına, artık insanlar ile arasında herhangi mesafe kalmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada kor ateş üstünde yürümek kısa zaman içinde büyük başarılar kazanacağına, hayallerini gerçekleştireceğine, harcanmış olan emeklerin başarı getireceğine, aile hayatının çok huzurlu bir şekilde geçeceğine, üzüntülerin ve tartışmaların sonunda tatlıya bağlanacağına, olumsuzlukların ve aksiliklerin ortadan kalkacağına işarettir.

Rüyada ateş üstünde namaz kılmak çok mutlu, rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine ve evlat sahibi olacağına, sevinçli, mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına, yakın zaman içinde ayakları yerden kesecek bir karar verileceğine, sıkışık geçen bir sezonun ardından biraz kafa dağıtmak ve daha rahat bir nefes almak için tatile çıkılacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments