Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arabayla bir yere çarpmak

Rüyada arabayla bir yere çarpmak

Rüyada arabayla bir yere çarpmak boyundan büyük işlere kalkışmayacağına ve taşıyamayacağı yükün altına girmeyeceğine, aile hayatında çok büyük bir mutluluğa yani evliliğe adım atacağına ve çok huzurlu, mutlu ve rahat bir hayat süreceğine, yapılan iyiliklerin karşılığı olarak ihanet görüşeceğine, fırsatların teker teker elden kaçacağına, yaptığı çalışmaların rağbet görmesinden ötürü çok büyük bir sevinç duyacağına, rızkının çeşitleneceğine, hane içindeki muhabbetin, dayanışmanın ve düzenin artacağına, kısa vadede büyük prestij sahibi olunacağına işaret eder.

Rüyada arabayla bir yere çarpmak gördüyseniz:

  • Heyecanlı maceralara, yeni birliktelikteliklere açıksınız.

Rüyada arabayla bir yere çarpmak kısa bir zaman içinde sorunlarının büyük kısmından büyük bir azim göstermesi sayesinde kurtulacağına, işine ve ailesine daha bir sıkı sarılarak, hayatına kaldığı yerden çok daha güçlü şekilde devam edeceğine, alacağınız bir davetin sizi sevindireceğine alamet etmektedir.

Rüyada arabayı bir yere çarpmak kazancın artmasına, sorunların ardı ardına geleceğine, yapılan hataların büyük belalar getireceğine, yapılan çalışmalardan ötürü büyük borçlar altına gireceğine ve sıkıntılı zamanlar yaşanacağına, bozulan işlerin tekrar düzeltileceğine, büyük bir kazanç kapısı kazanılacağına yorulur.

Rüyada bir yere çarpmak daha yüksek bir noktaya geleceğine, işinde itibar edineceğine, ilerleyeceğine ve kalkınacağına, işlerin her zamankinden daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine, sonradan da haksız olduğunu göreceğine, üzüleceğine, pişman olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başını yere çarpmak diplomalı kimse olacağına, anı yaşamak yerine gelecekle ilgili sağlam planlar yapacağına, sürekli sorunlar ile meşgul olacağına, problemlerinin bitmek bilmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çocuğa araba çarpmak daha çok kazanç elde edeceğine, kendisine akıl hocalığı yapan kişilerden büyük darbeler alacağına, onlara çok bağlı olacağına inanılır.

Rüyada polis arabasına çarpmak kısa bir zamanda bulunduğu mevkiden daha iyi bir mevkiye ulaşacağına, sorunlu bir şekilde başlayan işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına, eşleri birbirine düşürecek bir haber alınacağına, işle ilgili olarak çok kayıp verileceğine alamet eder.

Rüyada bir arabaya çarpmak iş hayatında yaşanan kötü olaylar yüzünden sağlık sorunları yaşayacağına, borçların kısa sürede kapanacağına, büyük bir ortaklığa gireceğine inanılır.

Rüyada arabayla insana çarpmak zorluklarla geçen bir dönemin kısa süre içinde atlatılacağına, endişeli bekleyişlerin sona ereceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına, parasal olarak iyi bir kazanç elde edileceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments