Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başını kapanmak

Rüyada başını kapanmak

Rüyada başını kapanmak azmi ve çalışkanlığı ile takdir toplayacağına, torununun çocuğunu görecek kadar yaşayacağına ve hastalık yüzü görmeyeceğine, çok kazançlı ve güzel işlere gireceğine, her işinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına, sağlığının yerinde kalacağına, unutulan bir sorunun başa bela olacağına, işlerin yarattığı stresten ve gerginlikten kurtulmak için kısa süreli de olsa bir tatile çıkılacağına, ferahlığa çıkılacağına, tartışmaların sona ereceğine, böylece yüzünün güleceğine delalet eder.

Rüyada başını kapanmak gördüyseniz:

  • Aşk konusunda bir gerilim yaşayabilirsiniz.

Rüyada başı açık birinin kapandığını görmek büyük fırsatlar elde edeceğine, çok büyük atılımlar yapacağına ve bu atılımlar sayesinde iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine, rakipler tarafından kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına inanılır.

Rüyada başını kapandığını görmek hasta ise daha kötüye gideceğine, vatanına ve milletine hayırlı evlatlar yetiştireceğine, kötü hallerinden kurtularak hayırlı ve güzel hallere geçeceğine tabir olunur.

Rüyada başını kapanmak mali olarak güçlenmesinin kendisine huzur ve güzellik de getireceğine, çok zor zamanlar geçirdikten sonra rahata erileceğine, yaşamının kendi istediği şekilde ilerlemeye başlayacağına işarettir.

Rüyada kapana kısılmak eğlenceli günlere kavuşacağına, iş tekliflerinin bıçakla kesilir gibi kesileceğine, sorunlarından kurtulacağına, üzüntülerini bir çırpıda atlatacağına ve çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine işaret eder.

Rüyada yolu kapanmak yakın arkadaşlarından birinin teklifiyle katılacağı bir organizasyon veya toplantıda yalancı, düzenbaz insanlarla tanışarak yanlış işlere girişeceğine, Allah’ın kendisine verdiklerini rahatça yemeyi nasip etmesi doğrultusunda hareket edeceğine, iş konusunda zarar görülecek bir döneme girileceğine işaret eder.

Rüyada secdeye kapanıp ağlamak çok kötü durumlara düşüleceğine, atılan her adımda daha kötü bir durumla yüzleşileceğine, kurulan bir ortaklık içinde yaşanan sorunlardan ötürü büyük bir kavganın ya da tartışmanın yaşanacağına, sıkıntılı durumlar geçireceğine, eline büyük fırsatlar geçeceğine, yakın bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine ve rahat edip büyük mutluluklar kazanacağına alamet etmektedir.

Rüyada bir kişinin kapandığını görmek iyi niyetli kişilerle bir araya gelerek onlarla işbirliği yapacağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve üzüntülü dönemler geçireceğine, alınteri dökülerek yapılan işten çok büyük bir maddi birikim yapılacağına alamet eder.

Rüyada kapan görmek aydınlanacağına, yeni bir iş almaya ya da girişimde bulunulacağına, mutlu, rahat ve huzurlu olunacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments