Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başında kuran okunduğunu görmek

Rüyada başında kuran okunduğunu görmek

Rüyada başında kuran okunduğunu görmek eğer herhangi bir şekilde içinde bulunduğu durumdan kurtulamazsa maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, anne babanın üzüntü duyacağına, sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, sevdiği kişiyle yeni bir başlangıç yaparak yeni bir hayata merhaba diyeceğine, başarıları ile konuşulacağına, uzun zamandan beri askıda kalan bir işinin yardımsever, hakkaniyetli ve düzgün bir insandan çok büyük yardım göreceğine, çok hayırlı ve mutlu günler göreceğine, uzun süreden beri ödenen bir borcun gelecek bir toplu para ile ödeneceğine, kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına alamet etmektedir.

Rüyada başında kuran okunduğunu gördüyseniz:

  • Çok fazla görev veya iş yüklenebilir ya da düşüncesizce para harcayabilirsiniz.

Rüyada başında kuran okunduğunu görmek elinde bulunan mal ve mülk sayesinde kendisine çok güzel bir gelecek oluşturacağına, başkalarının malına göz dikeceğine, borçlarını ödemediği için haciz problemleriyle karşılaşacağına, elde bulunan maddi ve manevi kaynakların kısa süre içinde tükeneceğine işaret eder.

Rüyada başı okşanmak kişinin uzun süredir beklediği huzurlu aile ortamına kavuşacağına, çok büyük emekler vererek ortaya koyduğu bazı çalışmalardan çok büyük zararlar edeceğine, yapılacak olan birş seyahatinin iptal edileceğine yorulur.

Rüyada başının okşanmasını görmek ters giden işlerin normale döneceğine, güzel ve huzurlu bir hayat yaşanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından uzun bir zaman boyunca kurtulamayacağına delalet etmektedir.

Rüyada başında kuran okuduğunu görmek maddi ve manevi olarak destek göreceğine, büyük bir çalışma içine girmişken yaşayacağı kötü olaylar yüzünden çok üzüleceğine, ailesi ile arasındaki tartışmalar için kendisine akıl hocalığı yapılacağına ve bazı konularda fikir verileceğine işaret etmektedir.

Rüyada kurana başlama duasını okumak rahatsızlık veren kişilerin uzaklaştırılacağına, halkın huzurunun ve güvenliğinin de bozulacağına, işlerin kısa süre içinde tepetaklak olacağına delalet eder.

Rüyada kuranı öpüp başına koymak tehlikeli sayılabilecek ortamlara veya işlere girişileceğine, rahatın kaçacağı sıkıntılı bir haber alınacağına, hane içinde kavgalara ve tartışmalara tanık olunacağına, malına mal, parasına da para ekleyeceğine tabir olunur.

Rüyada başı açık kuran okumak bir süre bu durumun devam edeceğine, yüzünün güleceğine, elinin döneceğine, başarılarının ve mutluluğunun önündeki tüm engellerin de ortadan kaybolacağına, kişinin kendi başının çaresine bakacağına yorulur.

Rüyada baş açık kuran okumak en kısa sürede çok daha iyi paralar kazanacak duruma geleceğine, kaçırılan fırsatların birçok kişi ile girilen yeni bir iş sayesinde tekrar kazanılacağına, ana baba dualarının alınacağına, iş sahibi olunacağına, hane içindeki tartışmaların bitirileceğine, bir üniversitede hoca olunacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments