Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başı okşanmak

Rüyada başı okşanmak

Rüyada başı okşanmak ardından sevinçli bir haber alınacağına, dileklerinin ve isteklerinin yerine geleceğine, kısa zamanda büyük bir kazanç getirecek bir planın takip edileceğine, eşlerin birbirlerinden çok soğuyacaklarına ve bu durumu ortadan kaldırmak için araya giren bazı kişilerin işlerin daha da içinden çıkılmaz bir hal almasına sebep olacağına, daha sık bir araya geleceğine, birlikte kâh ağlayacağına, ancak çok büyük bir sabır göstererek ve azmederek bu durumda kendi başının çaresine bakacağına, sorunlara çözüm yaratacak biriyle iş ortaklığı kurulacağına, çok daha zengin bir rızık sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başı okşanmak gördüyseniz:

  • Yaşadığınız karışıklıklar veya stresli durumları kafanızda büyütmeyin.

Rüyada başı okşanmak yaptığı hatalardan ötürü uzun zamandan beri devam eden bir borcunu ödeyemeyeceğine ve üzüntü duyacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulup çok rahat, huzurlu ve mutlu bir hayata adım atacağına, çok zor olayları çok kısa bir zamanda çözeceğine rivayet eder.

Rüyada başının okşanmasını görmek sıkıntı çektiği konularda çok iyi bir sonuca ulaşacağına, büyük bir hayal kırıklığı yaşayacağına, yaşamda arzu ettiği ne varsa gerçek olacağına inanılır.

Rüyada başında kuran okunduğunu görmek elde edeceği zaferlerin arkasında hem ailesinin, hem de sevdiklerinin olacağına, rakiplerine karşı her zaman zafer kazanacağına, en yüksek makama ulaşarak itibar sahibi olacağına ve kazancının da hiç eksilmeyeceğine, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerlediği sırada zarara düşeceğine, kötü günler yaşayacağına alamet eder.

Rüyada başını omuzuna koymak ekmek teknesinin de yolunda devam ettiğini öğreneceğine, sevinçli haberlerin alınacağına, alınan bu haberler sayesinde çok büyük atılımlar yapılacağına, bu sayede hayır getiren adımlar atılacağına ve sıkıntıların kısa sürede mutluluğa dönüşeceğine, ağır olmayan şartlarda çalışarak örneğin; yönetici koltuğunda oturarak para kazanacağına delalet eder.

Rüyada başında beyaz tülbent görmek yapılan işin bol kazanç getireceğine, çok kötü ve sıkıntılı durumlara düşeceğine, elinde avcunda ne varsa satmak zorunda kalacağına, alınan bu haberler sayesinde çok büyük atılımlar yapılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada soğanın başını kesmek tekin olmayan işlere girileceğine, üzüntü verici olaylar yaşanacağına, yeni bir işe girileceğine, yaşanacak güzel olaylar ve elde edilecek başarılar sayesinde makam sahibi olunacağına, sorunlarını çözmek için yol göstereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada başını kapandığını görmek kazancının günbegün artacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde sıkıntılarının ve sorunlarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, mutluluğunun artacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına ve yaşamında çok güzel gelişmeler meydana geleceğine, başarılı ve kazançlı çalışmalara vesile olacak bazı işlere gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada halay başı çekmek beklenen mirasın alınacağına, iyileşeceğine, dertlerinin dermanına, problemlerinin de çözümüne kavuşacağına, yükseleceğine ve hedeflerini gerçekleştirme şansına sahip olacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments