Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başında kuran okuduğunu görmek

Rüyada başında kuran okuduğunu görmek

Rüyada başında kuran okuduğunu görmek epey bir kazanç getireceğine ve bereketli olacağına, ailevi konularda çok daha fazla sorumluluk alınacağına, yeni işlere atılma fırsatı elde edeceğine, zaman zaman öfkesine hakim olamayarak kırıcı sözler sarf edeceğine ancak bir süre sonra sular durulduğunda yeniden sakinleşerek, sonuçtan memnun kalacağına, darlık içine düşeceğine ve zor günler yaşayacağına, maddi olarak çok zarara uğradığı bir sırada hiç beklemediği bir yerden çok büyük bir kazanç elde ede edeceğine ve bu sayede sorunlarını ortadan kaldıracağına, sevdiği kişiler ile arasına kara kedi gireceğine, çözdüğü sorunun ardından yeni bir sorunla karşılaşacağına, çaresizliklerine, sorunlarına, umutsuzluklarına ve problemlerine karşı çözümlere kavuşacağına delalet eder.

Rüyada başında kuran okuduğunu gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızla ilgili konuları dikkatle ele almalısınız.

Rüyada kurana başlama duasını okumak işlerini çok sorun yaşamadan kısa bir süre içimde bitireceğine, önünün açılacağına, hayatının güzelleşeceğine, hem kendisi hem aile bireyleri için büyük bir başarı elde edeceğine, önemli bir makama terfi alacağına işaret etmektedir.

Rüyada başı açık kuran okumak kişinin birikim yapabilecek oranda kar elde edeceğine, başarıya ve zafere giden yolların keşfedileceğine ve yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına, ailesini hem gururlandıracağına hem de daha iyi şartlarda yaşatma imkânı elde edeceğine, ancak bu kişi ile olan işin sona ermesi ile sorunların ortadan kalkacağına, kazançlı bir döneme girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada başında kuran okuduğunu görmek çok hızlı bir şekilde çözüm beklerken bazı aksamalardan ötürü endişeye kapılacağına, aile bireyleri arasında yaşanacak tartışmalar yüzünden huzursuzluk içinde bir dönem geçireceğine, malından ve parasından olacağına, zor günler geçireceğine, kendisi ve ailesi için önemli sevaplarda bulunup hayırlar işleyeceğine tabir olunur.

Rüyada baş açık kuran okumak sırtını hak yoluna ve Allah’a dayayıp bu yolda ilerleyeceğine, kötü niyet besleyen bir komşuyla ilişkilerin kesileceğine, psikolojisini bozmayan rüya sahibinin her kötülükte bir fırsat göreceğine tabir olunur.

Rüyada kuranı öpüp başına koymak bir sebeple bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, ancak bu işin çok başarılı bulunması sayesinde işin uzayacağına, çok sıkıntılı ve zor bir işe gireceğine, elinde bulunan birkaç kuruşu bu sebeple harcayacağına delalet eder.

Rüyada başında kuran okunduğunu görmek yeteneklerine, bilgisine ve deneyimlerine hiç uygun olmayan bir işte çalışmak zorunda kalacağına, hayallerini gerçekleştireceğine, amaçlarını yerine getireceğine ve ettiği duaların karşılığını alarak hayatının yüzünü güldürecek ve kendisine hayır getirecek şekilde ilerlemeye başlayacağına, ancak bu durumlardan kurtulmak için çok doğru kararlar vermesi gerektiğine ve sadece bu sayede çok büyük başarılar kazanacağına delalet eder.

Rüyada mezar başında fatiha okumak içinde barındırdığı bütün sıkıntılarının sona ereceğine, sermaye kaybedeceğine, maddi anlamda zayıflayacağına, kendisini çok mutlu ve huzurlu hissedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kabir başında dua okumak bir sağlık sorunu yüzünden uzun bir süre boyunca hayata ara verileceğine, şansının da yaver gitmesi ile kısa zamanda kendi işinin başına geçeceğine, isyan etmesine, ağlamasına ya da dövünmesine neden olacak büyük ve çözümsüz problemler yaşamayacağına, bilakis yakın zamanda tanışacağı kişilerden hayır göreceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments