Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada baş açık kuran okumak

Rüyada baş açık kuran okumak

Rüyada baş açık kuran okumak zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, endişe ve üzüntü yaratan olayların yakın zaman içinde düzeltileceğine, işlerin her daim hayırlı bir şekilde yürüyeceğine, manen çok huzurlu ve mutlu olunacağına, geçim derdi, yokluk ve fakirlik nedir hiç bilmeyeceğine, dertlerinden yavaş yavaş kurtulacağına, işlerinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, uzun zamandan beri hayal ettiği herşeye kavuşacağına, kazancın bir değil en az iki kat arttırılacağına, maddi bir soruna karşı yalnız başına savaşmak zorunda kalınacağına, haneden birinin ayrılacağına işaret etmektedir.

Rüyada baş açık kuran okumak gördüyseniz:

  • İlerlemek istiyorsanız nasıl hissettiğinizi göstermelisiniz.

Rüyada baş açık kuran okumak el attığı bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına, kalp kırıklığına neden olacağına, her anlamda feraha kavuşacağına işaret eder.

Rüyada başı açık kuran okumak hayatının düzene gireceğine, ticaretinin hızlanacağına, hem eğitim, hem iş hem de özel hayatında herkesten çok ileride olacağına, bolluğun ve bereketin daha önce hiç olmadığı kadar artacağına delalet etmektedir.

Rüyada kurana başlama duasını okumak bir sebeple bir miktar zarar edeceğine, ettiği tüm duaların kabul edileceğine ve mal mülk sahibi olacağına, neşesinin ve sağlığının yerine gelmesine vesile olacak kısmetler alacağına alamet eder.

Rüyada başında kuran okuduğunu görmek düzeninin ve hayatının da alt üst olacağına, alınan hayır dualarıyla aile hayatında güzel şeyler yaşanacağına ve kısmetin açılıp hayırlı bir kişiyle evlenileceğine, yarınlarına umutla bakacağına delalet etmektedir.

Rüyada baş açık gezmek yaşanacak tatsızlıklar yüzünden zor zamanlar geçirileceğine, kardeşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, moral bozukluğu nedeni ile bir süreliğine her şeyi askıya alacağına, meslek hayatında başarı ve zafer elde edeceğine bu sayede hayallerindeki yaşama kavuşma fırsatı elde ederek her geçen gün çok daha güzel olaylarla karşılaşacağına rivayet eder.

Rüyada başörtülü birini başı açık görmek kuracağı ortaklıklar ve eline geçen fırsatlar sayesinde işyerinde çok iyi bir mevkiye geleceğine ve müjdeli haberler alacağına, yaşanan ayrılıkların biteceğine, sevilen kişilerle birlikte çalışılacağına yorulmaktadır.

Rüyada baş açık namaz kılmak kötü ve tatsız sözler işiteceğine, hatadan dolayı zarar edeceğine ancak daha sonra işlerini toparlayacağına, annesinin ve babasının ettiği dualarla sırtının yere gelmeyeceğine delalet eder.

Rüyada karısını başı açık görmek başarısızlığa düşeceğine ve hüsran yaşayacağına, işlerini hayırlı bir şekilde ilerleteceğine, çektiği sıkıntıları yakın bir zaman içinde hiçbir sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına, iş hayatında yaşanan kötü olaylar yüzünden uğranılan zararın telafi edileceğine ve huzurlu ve mutlu günlerin yaşanacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments