Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başında kavuk görmek

Rüyada başında kavuk görmek

Rüyada başında kavuk görmek çalışmalardan pek getiri alınamayacağına, sevilen kişilerle bazı konularda ters düşüleceğine, geçim derdi çekeceğine ve maddi anlamda ciddi bir güç kaybı yaşayacağına, ortaya konulan çalışmalar yüzünden büyük maddi zarara uğranacağına, kafasını toplamasına yardımcı olacağına ve bu sayede de hayatıyla ilgili çok daha sağlıklı kararlar verebileceğine, huzursuzluk yaratan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, iş hayatında yaşadığı kayıpları telafi edeceğine, kötü niyetli bir arkadaşın yol açtığı sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, rızkının tam olarak kesilmeyeceğine işarettir.

Rüyada başında kavuk gördüyseniz:

  • Hangi cinsiyetten olursanız olun, paraya ihtiyaç duyabileceğiniz gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Rüyada başında kavuk görmek moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine bu nedenle bir süre sokağa çıkamayıp eve bağlanacağına, eşi, çocukları ve torunları ile makbul bir hayat süreceğine, kazanılan başarılar sayesinde iş dünyasında büyük bir prestije sahip olunacağına rivayet eder.

Rüyada kavuklu görmek girilen bütün işlerin hayırlı bir şekilde devam edeceğine, hayal kırıklığına uğrayacağına, kederleneceğine, bazen yokluk, bazen fakirlik görüleceğine yorulur.

Rüyada padişah kavuğu görmek çok büyük sorunlar yaşanacağına, parasal olarak gitgide daha kötü bir hale düşüleceğine, tatlı yorgunluklar yaşayacağına, fikirlerinin de istediği takdiri toplayacağına işarettir.

Rüyada kavuk görmek iş konusunda büyük sorunlarla karşılaşacağına, böylece kendine güveneceğine, üstünlük ve ayrıcalık sağlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada baş aşağı yürümek ekonomik açıdan büyük bir başarı elde edileceğine, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına, iş alanında atılım yapmakta gözü pek davranılacağına alamet etmektedir.

Rüyada hasta başında ağlamak alınacak olan bir işte maddi olarak çok zor günler geçirileceğine, anne baba ile bir tartışma yaşanacağına, maddi ve manevi olarak rahata erileceğine, hayırlı günler görülmesine ve ailenin huzura kavuşmasına yardım edeceğine yorulur.

Rüyada masa başında oturmak herkes tarafından çok sevilen bir kişi olunacağına, endişelerini ve üzüntülerini atlatacağına, yapacağı çalışmalarda kazanacağı başarılar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, kırılan kalplerin tamir edilemeyeceğine tabir olunur.

Rüyada baş üstünde yılan görmek hayatının kolaylaşacağına, hafifleyeceğine, sıkıntılarının hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments