Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kavuk görmek

Rüyada kavuk görmek

Rüyada kavuk görmek bolluğun ve verimin de artacağına, yaşamının yolunda ve istediği seyirde devam edeceğine, şansının döneceğine ve kısmetlerinin de açılacağına, sıhhat ve huzur bulacağına, deyim yerindeyse kıpır kıpır olacağına, yaşam enerjisinin ve isteğinin yerinde kalacağına, kendisini çok iyi, mutlu ve hafif hissedeceğine, maddi ve manevi olarak çok rahatlayacağı bir döneme gireceğine, uzun zamandan beri hayalini kurduğu her şeyi gerçekleştireceğine ve çok daha iyi yerlere gelerek kendisi için çok daha fazla şans yaratacağına, üzüntülü ve zor günler yaşanacağına, hayırla açılan yolların kısa zamanda kapanacağına, umutların biteceğine, üzüntü yaşamaya işarettir.

Rüyada kavuk gördüyseniz:

  • Birden fazla yerden geliriniz olabilir ya da birden fazla, parayla ilgili iş yapabilirsiniz.

Rüyada başında kavuk görmek işinden uzaklaşacağına ve ekonomik rahatlığını kaybedeceğine, muradına ereceğine, hedeflerini tutturmayı başaracağına, sevdiği bir kişinin yardım istemesi üzerine büyük bir yardımda bulunacağına işarettir.

Rüyada kavuklu görmek geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, üzüntülerini bir çırpıda atlatacağına, çok iyi sonuçlar vereceğine, büyük fırsatların kapısını açacağına alamet eder.

Rüyada kavuk görmek iş hayatında uğranılan zararların sevilen kişilerin araya girmesi sayesinde telafi edileceğine, hastalığın nereden kaynaklandığını ve nasıl tedavi edileceğini sorgulayıp tedavi olacağına, aileye yeni bir bebeğin katılacağına delalet eder.

Rüyada padişah kavuğu görmek ardından alınacak kararlar ve atılacak adımlar sayesinde projenin ayağa kaldırılacağına, yerinde saymayacağına, kişinin fena halde yanılacağına, hem moral hem de sermaye kaybedeceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments