Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başında delik görmek

Rüyada başında delik görmek

Rüyada başında delik görmek herkes tarafından takip edilen ve kıymet gören bir kişi olunacağına, aile içinde yaşanan tatsızlıkların sona ermesi için çalışılacağına, rahat bir hayata sahip olunacağına, dertlerin biteceğine, iş hayatındaki yorgunluğunu bu sayede atacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine, bir koyulan işten yüz kazanılacağına, işyerine ve haneye bolluk ve bereket geleceğine, kişinin adına ve ekmeğine leke sürmeyeceğine, işlerin başarılı bir şekilde organize edilmesi sayesinde tıkır tıkır işleyeceğine, eğitim hayatında bir kariyer yapılacağına, keyfinin kaçacağına, sıkıntıların zamanla çözüleceğine, kırgınların ve küskünlerin barışacağına yorulmaktadır.

Rüyada başında delik gördüyseniz:

  • Başkalarının taleplerine yetişmekten kendinizi ihmal ediyorsunuz.

Rüyada başında delik görmek büyük problemler yaşanacağına, garanti olacak makama oturacağına, işlerinin açılarak kazancının çoğalacağına işaret etmektedir.

Rüyada baş parmağı delik çorap görmek kendisine yeni bir hayat düzeni kuracağına, birçok fırsatı değerlendirerek iş kuracağına, çok büyük mutluluklar yaşayacaklarına, rüya sahibinin, uzun bir zamandır yaşadığı can sıkıntısının ortadan kalkacağına alamet eder.

Rüyada delik leğen görmek rahatlayacağına, hem bedenen hem de ruhen iyileşeceğine, evindeki bereketin ve işindeki verimin eksileceğine, ortaya çıkacak sorunlardan kurtulacağına işarettir.

Rüyada iki göbek deliği görmek hayat içerisinde kırılgan bir duruma gelineceğine, işe başlanacağına, işlerin istenmeyen bir hal alacağına delalet eder.

Rüyada gökyüzünde kara delik görmek askıda kalan bir projenin tekrar hayata geçirileceğine, emeklerinin heba olacağına, para kazanmaya ve istediği şeyleri gerçekleştirmeye başlayacağına işaret eder.

Rüyada delik kazan görmek sorunlardan bir türlü kendini kurtaramayacağına, huzurunun ve neşesinin bozulacağına, gönül ilişkilerinizde mutluluğa ereceğinize  işaret eder.

Rüyada tuvalet deliğinde fare görmek vurdumduymaz bir kişi olduğu için büyük zarar vereceğine, deyim yerindeyse kişinin koltuklarının kabaracağına, iş hayatında kendi işini kuracağına ve kendi işinin patronu olacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine işaret eder.

Rüyada parmağı delik çorap görmek atılacak adımların çok etkili bir makam sağlayacağına, yaptığı kötü ve zalimce şeylerden pişman olacağına, tövbe edip hak yolunu seçeceğine, işinin her geçen gün büyüyeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments