Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başına taç giymek

Rüyada başına taç giymek

Rüyada başına taç giymek deneyimli bir kişi ile kurulacak iş ilişkisi sayesinde rahat bir döneme girileceğine, alınacak hayırlı haberler ile zorlukların aşılacağına, sonradan da haksız olduğunu göreceğine, kişinin bu duruma hazırlıksız yakalanacağına, yaptığı işten bir türlü kazanç elde edemeyeceğine, elindeki fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hayırlı ve uğurlu kazançlar elde edeceğine, daha çok tek başına kalmayı tercih edeceğine, karşısına çok büyük fırsatlar çıkacağına, tersliklerin yoluna gireceğine delalettir.

Rüyada başına taç giymek gördüyseniz:

  • Sizi zorlayan veya üzerinizde baskı kurmaya çalışan kişiler olabilir.

Rüyada başına taç giymek kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, olumlu gelişmelerle karşılaşacağına, ortaya koyacağı çalışmalardan eline geçecek kazançlar sayesinde epey rahat edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada başına çiçekten taç takmak çok kişi ile iş yapmanın hem avantajlarını hem de dezavantajlarını yaşayacağına, kendisini üzen ve kıran kişiler ile yollarını en kısa zaman içinde ayıracağına, eline geçen iş fırsatlarını çok daha rahat bir şekilde değerlendireceğine, sevinçli haberlere rivayet etmektedir.

Rüyada başa taç takmak sorunların çözüme kavuşturulacağına, yeni bir hayata başlayacağına, büyük ve garanti olacak gelir kapılarına ulaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada başında tacı olmak kendisini çok yıpratacağına ve üzüleceğine, onu hayallerine kavuşturacağına, amaçlarını ve hedeflerini de yerine getirme fırsatı vereceğine, kararlar alacağına alamet eder.

Rüyada başına yeşil taç takmak talihinin ve kısmetinin açık olması sayesinde elinin bolluğa kavuşacağına, bir sebeple sıkıntılı zamanlar yaşanacağına, doğru kararlar alarak kendisine bol şans, uğur ve kazanç getirecek doğru işlerin altına imzasını atacağına yorulmaktadır.

Rüyada başına taç takmak özel ve sosyal hayatından geri çekmek zorunda kalacağına, küslüklerin en yakın zamanda arabulucular sayesinde yok olacağına, zaferlere doymayacağına tabir olunur.

Rüyada başında çiçekten taç görmek helal olan ve tükenmeyecek rızka kavuşacağına, kendi çok iyi hissedeceğine, hayal ettiği herşeye yakın bir zaman içinde kavuşacağına işaret eder.

Rüyada başına gelin tacı takmak sıkıntılarının sona ereceğine, yarınlarına dair endişelerinin biteceğine ve hayatın artık rüya sahibinin yüzüne gülmeye başlayacağına, büyük üzüntü verecek olayların yaşanacağına, bir sebeple rüya sahibinin adım atarken çok dikkat etmesi gerektiğine, işlerinde çok sıkıntı çekeceğine işaret etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için Paylaş

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments