Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başın döndüğünü görmek

Rüyada başın döndüğünü görmek

Rüyada başın döndüğünü görmek anne babayla ters düşüleceğine, bundan sonra sıhhatinin yerinde olacağına, parasının ve malının da artacağı işler yapacağına, işlerinin kendisini çekemeyen kişiler tarafından baltalanacağına, hayatının akışının bambaşka bir yöne doğru ilerleyeceğine, sıkıntılı ve zor durumlardan kurtuluşa erileceğine, hiç beklemediği bir işle ilgili olarak bir teklifin gelmesi üzerine yeni bir adım atacağına, ailenizden veya akrabalarınızdan gelecek mal ve mülke rivayet etmektedir.

Rüyada başın döndüğünü gördüyseniz:

  • Şüphelendiğiniz konularda şimdilik birşey belli etmeden olayları kendi akışına bırakmanızda yarar vardır.Angarya sayılabililecek meşguliyetleri hallettikten sonra bazı güzel olaylar yaşayabilirsiniz.

Rüyada başın döndüğünü görmek kazancın ve işlerin düşerek maddi sıkıntıların baş göstereceğine, kişinin kaybettiği imkânlara yeniden kavuşacağına, aldığı haberler sayesinde çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine ve sıkıntılarının son bulacağına delalet eder.

Rüyada eski sevgilisinin geri döndüğünü görmek hayal kırıklığı yaşayacağına, yaptığı hiçbir şeyden keyif alamayacağına, umutlarını kaybedeceğine, dertlerin günden güne artacağına, endişelerin sona ereceğine alamet eder.

Rüyada dünyanın hızlı döndüğünü görmek bir koyduğu işten üç alacağına, kazançlı çıkacağına, meslek hayatında hep cesaretli adımlar atacağına bu sayede yenilmez biri haline geleceğine, çaresizleşeceğine, içinde barındırdığı bütün sıkıntılarının sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada ayaklarının ters döndüğünü görmek geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, dünya nimetlerinin hiç birinden mahrum kalmayacağına, hayır getirecek ve birçok soruna çözüm olacak bir kişi ile ortaklık kurulacağına, sevdiği kişiler ile çok güzel günler geçireceğine, iş dünyasında çok büyük bir prestij yakalayacağına inanılır.

Rüyada arabanın ters döndüğünü görmek pek çok günaha ve kirli işe bulaşmasından dolayı da gelecekte acı çekip tövbe edeceğine, hastalıktan şifa bulmaya, maddi ve manevi olarak çok zarara uğranacağına yorulur.

Rüyada şemsiyenin ters döndüğünü görmek aile hayatında çok mutlu günler göreceğine, ancak bu durumdan kurtulmak için işi bilen kimselerden fikir alacağına, avukat veya polislik gibi önemli kamu görevlerinde bulunacağına işaret eder.

Rüyada evin döndüğünü görmek onlarla yolları ayırmaya karar vereceğine, yaşadığı aksiliklerin ortadan kalkacağına, işlerinin de rast gideceğine işaret eder.

Rüyada geminin ters döndüğünü görmek maddi ve manevi birçok şey kazanılacağına, bu sayede mal mülk sahibi olup sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine, karakterinin gittikçe oturmaya başlayacağına, çok farklı bir kişi olacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments