Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başbakanla dost olmak

Rüyada başbakanla dost olmak

Rüyada başbakanla dost olmak düşkün kimselerin yardımına koşacağına, hayır getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir işe girileceğine, Allah katında makbul olacak işlere atılacağına, iyilik yaparak, insanları sevindirerek de kendisine sunulanın sadakasını vereceğine, gelir seviyesinin ortalama kazanç elde eden insanlara oranla çok daha yüksek hale geleceğine, imkânlarının çoğalacağına, güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine, yapması gereken şeyleri oturup karar vermesi ve bir plan yapması gerektiğine eğer bu şekilde hareket ederse içinde bulunduğu durumdan rahatlıkla kurtulacağına, mutsuz günlerin kısa zaman içinde biteceğine ve sevinçli haberlerin ve büyük başarıların yakında daha da artacağına, yeni yerler göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada başbakanla dost olmak gördüyseniz:

  • Bilgilerinizi başkalarıyla da paylaşabilirsiniz.

Rüyada başbakanla dost olmak sevilen kişilerle tartışmalar yaşanacağına, kendisini çok değerli, güzel (yakışıklı) ve önemli hissedeceğine, birçok insanla çok uzun süreli tartışmalar yaşayacağına, kendisini hiç olmadığı kadar sıkışmış hissedeceğine işarettir.

Rüyada dostuna küsmek iş hayatında ortaya konan çalışmaları kıskanan rakipler ile bazen münakaşa edileceğine ve personelle ilgili istenmeyen bir durumun ortaya çıkacağına, aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup çok büyük bir rahatlığa ereceğine, bilgisi bulunmayan bazı konularda yeni birşeyler öğreneceğine delalet etmektedir.

Rüyada dostunu ağlarken görmek onların hatıralarını yaşatmak için elinden gelen herşeyi yapacağına ve onları çok sevdiğini bu şekilde tekrar göstereceğine, aşk hayatının çok hayırlı bir kısmet ile şenleneceğine ve huzur bulacağına, o kimsenin başının dertte olduğunu öğreneceğine alamet eder.

Rüyada dostumu görmek müjdeli ve güzel haberler alacağına, sevineceğine, rüyayı gören kişinin sonradan çok pişman olup üzüleceği sözler sarf edeceğine, sevgililer arasında yaşanan tartışmaların çözüm bulacağına işarettir.

Rüyada dostlarla yemek yemek eğer gören kişinin borçları varsa bu borçları ödeyecek maddi gücü bulacağına, eğer bu rüyayı gören kimse müşkül bir durumda ise yakın zamanda tüm sıkıntılardan kurtularak feraha ereceğine, işlerinin azalacağına, başarının düşeceğine, kazancın yetmez olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada küs olduğun dostunu görmek uzun bir zamandan beri ertelenen hayallerin gerçekleştirilmesi için çeşitli adımlar atılacağına, rüya sahibini kontrol etmekten vazgeçeceğine, hem mal ve para kaybedeceğine hem de yüzünü yere eğdirecek işlere bulaşacağına inanılır.

Rüyada hak dostu görmek uğursuzlukların yakasını bırakmayacağına, yeni iş teklifleri alacağına, gönlünden ve kafasından geçenlerin gerçekleşeceğine, yapılması gereken bir ödemenin yapılamayacağına delalet etmektedir.

Rüyada dostla düşman olmak bunun da maddi özgürlüğünü kazanmasına, ekmeğini daha kolay ve daha rahat elde etmesine vesile olacağına, rahat nefes alınacağına, zorlukların biteceğine, iş konusunda sürekli yardım edeceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments