Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başbakanın kızdığını görmek

Rüyada başbakanın kızdığını görmek

Rüyada başbakanın kızdığını görmek kendisine yardın etmedikleri için en yakın arkadaşlarına bile küseceğine ve artık sadece kendisine uygun bir hayat yaşayacağına, kendi elleri ile hayatını mutsuz bir şekle sokacağına, üzüntülerini bir çırpıda atlatacağına ve çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, nimet bolluğu yaşayacağına, kardeşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bu kazançla başka işlere gireceğine, insanlar tarafından çok sevilen ve herkesin tanıdığı bir marka olacağına, dileklerinin gerçekleşeceğine, başının ağrıyacağına rivayet eder.

Rüyada başbakanın kızdığını gördüyseniz:

  • Oldukça cazip ya da faydalı görünen bazı teklif, öneri ya da davetler bir an da eskisi kadar olumlu görüntü vermeyebilir.

Rüyada başbakana kızmak kariyerinde aşama kaydedeceğine, yönetici makamına oturacağına, deşarj olacağına, bebek sahibi olunacağına, yeni bir sosyal hayata sahip olunacağına, işle ilgili olarak yeni bir sayfa açılacağına ve bol kazançlı bir çalışmaya girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada başbakanın kızdığını görmek attığı bu adım sayesinde işlerinin birçok insanın dikkatini çekeceğine, büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, bütün sıkıntılarını ve sorunlarını çok emek vererek kısa zamanda ortadan kaldıracağına, kişinin yaptığı ticaretin artık beğenilmez olacağına bu nedenle işlerinin duracağına, karşısına çıkan engelleri çok zorluk çekmeden kısa bir zaman içinde atlatacağına tabir olunur.

Rüyada bir kızdan para almak ferahlığa ve çok büyük bir bolluğa çıkılacağına, rüya sahibinin emeklerinin karşılığında layık olduğu rızkı ve geliri elde edeceğine, parasal olarak sorunlu olacak bir iş yapılacağına ve musibet dolu görüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada birilerine kızmak gireceği başka işlerde çok büyük kazanç sağlayacağına, hedeflerinin gerçekleşeceğine, kazancının artacağına, maddi ve manevi açıdan çok zor durumlara düşüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada kediye kızmak çok büyük sıkıntıya düşeceğine, malının, parasının, bağının ve bahçesinin de artacağına, ailesinden hayır göreceğine alamet eder.

Rüyada sinirlenmek kızmak ailesi ve diğer yakınları ile koyu muhabbette olacağına, rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine, çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine yorulur.

Rüyada annesine kızmak çok zor bir işe girerek durumu düzeltmeye çalışsa da herhangi bir şekilde başarılı olamayacağına, neredeyse göz göre göre çok büyük bir sorunlara yelken açılacağına, ancak biraz sabırlı olunması ve daha dikkatli davranılması sayesinde her şeyin yoluna gireceğine, rahat bir nefes alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevdiğin birinin sana kızdığını görmek kendilerini toparlamaları ve işlerini düzeltmeleri için destek vereceğine, rahatının ve ağız tadının kaçacağına, büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, büyük miktarda kazanç elde edileceğine, aile hayatında da çok huzurlu ve mutlu olunacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments