Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kediye kızmak

Rüyada kediye kızmak

Rüyada kediye kızmak keyfini, neşesini ve ağız tadını kaybedeceğine, insanların gönlünü ve sevgisini kazanacağına, itibar edineceğine, durumun farkına varılmasına rağmen sevilen bir kişinin ısrarı üzerine işe devam edileceğine, çeşitli tartışmalar yaşanacağına, gerek malından gerekse parasından vermekten bir an olsun tereddüt etmeyeceğine, hayal kırıklığına uğrayacağına, cesaretini ve özgüvenini de kaybedeceğine, her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine, maddi olarak çok zarara uğradığı bir sırada hiç beklemediği bir yerden çok büyük bir kazanç elde ede edeceğine, sıkıntılarını kısa zaman içinde kimseden en ufak bir destek görmeden ortadan kaldıracağına tabir olunur.

Rüyada kediye kızmak gördüyseniz:

  • Farklı yöntemler denemeniz durumunda daha verimli sonuçlar alabileceğinizi göreceksiniz.

Rüyada kediye kızmak epey bir süreden beri tanınan biri ile güzel bir ilişkiye başlanacağına, hayatının bir anda çok güzel hale geleceğine, geçmişte yapılan hataları telafi etmek için fırsat bulunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada abiye kızmak bir sebeple ister istemez büyük üzüntü duyacağına, kendisine yardın etmedikleri için en yakın arkadaşlarına bile küseceğine, kişi ile daha iyi ilişkiler içerisine girileceğine, ailesi ile arasındaki tartışmalar için kendisine akıl hocalığı yapılacağına, kazancının ve sermayesinin boşa gitmeyeceğine yorulur.

Rüyada eski sevgilinin kızdığını görmek çalışmaların çok büyük bir sorunun kapısını açacağına, meslek hayatında fark edilir şekilde aşama kaydedeceğine, her zaman kişiyi yeniliklere yöneltecek işlere girişileceğine delalet eder.

Rüyada sevdiğin kişiye kızmak ele geçen kazancın yetersiz kalacağına, rüyayı gören kişinin ihtiyaçlarını yeterli oranda karşılayamayacağına ve zor günler geçireceğine, sağlık durumunun yakın bir zaman içinde bozulacağına, zengin olmak isterken hayallerinizin ve umutlarınızın boş çıkacağına tabir olunur.

Rüyada kadına kızmak bedeninin şifa bulacağına ve ruhunun da güzelleşeceğine, insanlardan uzaklaşacağına, buna rağmen sağlam bir yapıya sahip olduğu için işyerinin herhangi bir sorun yaşamayacağına işaret etmektedir.

Rüyada tanıdık birine kızmak büyük bir başarı kazanarak maddi ve manevi olarak çok büyük bir rahatlığa ereceğine, kişinin kötü günler geçireceğine, düzeninin, huzurunun, keyfinin ve de sağlığının bozulacağına, kafaya koyduklarını yapma imkânına sahip olacağına ve yaşamdan beklentilerini elde edeceğine inanılır.

Rüyada babayı kızdırmak gösterilecek olan sabır ve azim ile bu işten çok iyi kazanç elde edileceğine, çok önemli başarılar elde edileceğine, kolay yollardan rızık sahibi olacağına alamet eder.

Rüyada arkadaşının sana kızdığını görmek endişe ettiği konularda olumlu ya da olumsuz bir adım atacağına, başını ağrıtan ve bazı konularda kendisine köstek olup işlerinin kötüleşmesine sebep olan kişilerden uzaklaşacağına ve daha rahat ve daha mutlu yaşayacağı bir döneme gireceğine, güvendiği kişilerden yana sıkıntı alacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments