Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada annesine kızmak

Rüyada annesine kızmak

Rüyada annesine kızmak çok büyük başarı kazanacağına, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, çalıştığı işte mevkisini korumak için pek çok çalışanla işbirliği yapılacağına, kötü huylara sahip olan bir kadından uzaklaşmaya ve ayrılmaya, yüklü miktarda bir mirasa kavuşacağına, hasta olan yakınının ölüm haberini alacağına, çok zor durumlara düşeceklerine, aile hayatlarını bozulacağına, kul hakkına girmeyeceğine, hırsızlık ve arsızlık yapmayacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, maddi olarak çok iyi bir duruma geleceğine inanılır.

Rüyada annesine kızmak gördüyseniz:

  • Artık yeni bir sürece adım atmaya hazırlanmalısınız.

Rüyada anneye kızmak dertlerine çare bulacağına, vefasızlık ve nankörlük göreceğine, borçlarının ödeneceğine işarettir.

Rüyada annesine kızdığını görmek birikim yapma fırsatı elde edeceğine, alın terinin ve tükettiği nefesin kazandıklarına değeceğine, hakkı olanı da sorunsuz ve sıkıntısız şekilde alacağına, elindeki kazancın büyük kısmını borçlara harcayacağına, ağız tadından, keyfinden ve neşesinden olacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölmüş annenin kızdığını görmek karanlık ve kötü günlerin yakında olduğuna, girilen işlerde bir türlü düzen sağlanamayacağına, sorunlu kişilerle irtibatın koparılacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine, umutsuzluğa kapıldığı bir anda müjdeli haberler alarak moralinin eskisinden daha iyi olacağına rivayet eder.

Rüyada anne ve babaya kızmak kısa süre içinde bitebilecek bir işin daha uzun bir süreye çıkacağına, işlerinin çok zor zamanlara gireceğine, maddi açıdan büyük zorluklar yaşanacağına, ancak bu durumların kısa bir süre içinde atlatılacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, çok büyük bir hata yaptığını anlayacağına ve bu hatayı düzeltmek için gece gündüz demeden kendisini yıpratarak çok büyük çaba göstereceğine alamet etmektedir.

Rüyada anneme kızmak maddi anlamda feraha ermeye, gerçekleştireceği çok büyük bir proje ile birçok kişi tarafından isminin duyulacağına, çok güzel ve hayırlı gelişmelerin önünü açacağına rivayet etmektedir.

Rüyada annesinin kızdığını görmek büyük ve meşakkatli bir işe ortak olunacağına, maddi konularda zayıf düşeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, kişiyle beraber ailesinin de maddi olarak kalkınacağına delalet eder.

Rüyada annemin bana kızdığını görmek bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, yeni projelerin ve planların tutacağına, kendini dinine daha fazla vereceğine delalet etmektedir.

Rüyada annenin kızdığını görmek sıkıntı ve sorunların başgöstermeye başladığına, yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından çabucak kurtulacağına, uzun zamandan beri rahatsız olduğu hastalıktan kurtulacağına ve yaşanan stres ve üzüntünün yakında sonuna gelineceğine, sağlıkla ilgili yaşanan bir sorunun düzeleceğine ve rahat  bir nefes alınacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments