Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ceket tutmak

Rüyada ceket tutmak

Rüyada ceket tutmak verilen sözlerin tutulacağına, borçların kısa süre içinde ödeneceğine, ters giden durumları düzeltmek için atılan adımların boşa gideceğine, tekin olmayan işlere girileceğine, üzüntü verici olaylar yaşanacağına, hayallerini gerçeğe dönüştüreceğine, sıkıntılı bir dönemden geçeceğine, hayatı içinde ister istemez bazı kritik durumlar ile karşılaşacağına, içinde bulunduğu sorunların günden güne artacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa zaman içinde kurtulacağına, kişinin moralinin ve keyfinin yerine geleceğine, maddi olarak çok büyük zarar göreceği bir işe girmek zorunda kalacağına ve üzüleceğine delalet eder.

Rüyada ceket tutmak gördüyseniz:

  • Duyduklarınız veya söylenenler doğru olmayabilir.

Rüyada başbakanın ceketini tutmak dertlerin ve sıkıntıların biteceğine, kardeşlerin birlikte iş kuracağına, aile hayatında sevindirici olaylar yaşanacağına, çok büyük bir ferahlama ve rahatlık yaşayacağına, çok başarılı ve hayırlı işlere imza atacağına, sıkıntılarını bir köşeye bırakarak daha doğru bir kişi olmak için çaba göstereceğine işaret eder.

Rüyada ceket tutmak eğer işsizse iş bulacağına, eğer yolcu ise kısa zamanda memleketine kavuşacağına, sağ salim yolculuğunu bitireceğine, yapılan yardımların ardından bol hayır duası alınacağına, edilen duaların yakın zaman içinde kabul olacağına yorulmaktadır.

Rüyada süslü ceket giymek el attığı bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine, sevdiği kişiler ile çok güzel zamanlar geçireceğine, kalbini tekrar hayata açacağına, çok uzun zamandan beri görüşmeyen arkadaşların biraraya geleceğine, mutluluk dolu günler yaşanacağına, üzüleceğine ve hatta hastalanacağına işarettir.

Rüyada ceketini unutmak sevilen kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşanacağına ve eşler arasına girecek bir kara kedi yüzünden tartışmaların baş göstereceğine, tartışmaları sonlandıracak bir haber alınacağına, işlerin açılacağına, çıkılacak bir iş seyahatinin ardından başarılı bir ortaklığa girileceğine, işindeki verimliliğin düşeceğine, dolayısıyla ekonomik gücünün azalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ceket hediye etmek hevesinin kursağında kalacağına, amaçlarına nail olmayı başaramayacağına, bu nedenle umutlarını kaybedeceğine, büyük bir yatırımdan çok küçük bir kazanç elde edeceğine, yaşadığı sorunların katlanarak devam edeceğine ancak daha sonra karşısına çıkacak bir işte adım atarak hayatında bir dönüm yapacağına, kendisine daha uygun ve rahat edebileceği bir hayat kuracağına işarettir.

Rüyada birine ceket giydirmek sıkıntı ile geçimini sağlamaya, bir sebeple arkadaşları ile konu ile ilgili olarak tartışacağına, iş hayatında yeni bir dönemin kapılarının açılacağına delalet etmektedir.

Rüyada hediye ceket almak sıkıntılı günler yaşayacağına, borçları varsa ödeyeceğine ve aynı zamanda uzun bir ömre sahip olunacağına, problemlerin en kısa zamanda çözüme kavuşacağına, hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına ve bol kazançlı ve çok bereketli bir yere terfi edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ölünün ceketini giymek Allah katında makbul işlerle uğraşılacağına, çok kolay bir şekilde para elde edebilecek bir mevkiye geleceğine, geniş bir rızka kavuşacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments