Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başbakanı babam olarak görmek

Rüyada başbakanı babam olarak görmek

Rüyada başbakanı babam olarak görmek sorunları ortadan kaldıracağına, işlerin çok iyi bir duruma getirileceğine, sıkıntıların ve dertlerin geride kalacağına, iş konusunda açılacak yeni bir sayfa sayesinde güzel günler görüleceğine, maddi ve manevi olarak zora düşüleceğine, sevilen kişiler ile uzun süreli bir kırgınlık yaşanacağına, bilgili, görgülü ve kültürlü olacağına, üstünlük elde edeceğine, makamının yükseleceğine, adının da yaptığı iş sayesinde daha çok insan tarafından bilinir olacağına, insanları aldatarak menfaat elde edeceğine, problemlerinin bitmek bilmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada başbakanı babam olarak gördüyseniz:

  • Doğru seçimi yapmanıza yardım edebilecek gerçeklere hakim olmayabilirsiniz.

Rüyada başbakanı babam olarak görmek elini tutup, gözünün yaşını sileceğine, işlerinde bolluğun, bereketin ve verimin olacağına, huzurunun, keyfinin ve ağız tadının kaçacağına, bu durumu içine sindiremeyerek zor ve üzüntülü günler geçireceğine yorulur.

Rüyada başbakanı baba olarak görmek rızkının genişleyeceğine, elinin bollaşacağına, hayatının tatlılık, hoşluk, bolluk ve bereket içinde geçeceğine, malının da hiç olacağına alamet eder.

Rüyada babanı başbakan görmek zenginliğinin süreceğine, deyim yerindeyse hayatının daha derli toplu bir hale geleceğine, başarılarının sürekli olacağına, aile içinde de tartışma yaratacak kararlar alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada babasının başbakan olduğunu görmek arkadaş ilişkilerinde küslüklerin, kırgınlıkların, alınganlıkların hasıl olacağına, yakın bir zaman içinde atacağı doğru ve kararlı adımlar sayesinde çok büyük ve çok hayırlı bir hayata kavuşacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine ve kişiliği ve dürüstlüğü ile insanlar tarafından el üstünde tutulan biri olacağına delalettir.

Rüyada başbakanla tavla oynamak sıkıntılarından ve üzüntülerden kurtularak huzur bulacağına, maddi orunların kısa süre içinde aşılacağına, kazanılan paranın ve başarının eş, dost ve akrabalarla paylaşılacağına, yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına ve rahata erileceğine, alışveriş merkezlerinde vakit geçireceğine, bazı konser etkinliklerine katılacağına işaret etmektedir.

Rüyada başbakanın koluna girmek emeklerinin kendisine mutluluk getireceğine, makamının artacağına, alınmış olan borçların kolayca ödeneceğine, bütün aile tarafından çok büyük sevinçle karşılanan şeylerin gerçekleştirilmesi ile çok daha iyi şeylerin ortaya konulacağına alamet etmektedir.

Rüyada başbakanı traş etmek üst düzey çalışmalara imza atılacağına, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, huzursuz geçen günlerin biteceğine, daha çok saygı ve destek göreceğine, bunun için her gün şükredeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada başbakan karısı görmek herhangi bir sağlık sorunu çekmeyeceğine, kısmetlerinin kapanacağına, ev yaşantısındaki iyi geçime adeta nazar değeceğine, çok güzel günler görüleceğine ve en yakın zamanda çok mutlu bir haber alınacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments