Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başbakanın koluna girmek

Rüyada başbakanın koluna girmek

Rüyada başbakanın koluna girmek rahatın kaçacağı sıkıntılı bir haber alınacağına, para hesabı yapmadan harcama yapmanın rahatlığına kavuşacağına, daha sonra yapılan araştırmalar sayesinde bu durumun düzeltilmesi için çaba harcanacağına, rüya sahibinin herkes tarafından tebrik edileceğine, kişinin karşısına çıkan her türlü engeli aşarak, pes etmeden yoluna inanç ve azim içinde devam ederek, istediği başarıya kavuşacağına, sorunlarını kısa zamanda ortadan kaldırıp çok daha başarılı işler yapacağına, tazeleneceğine, yeniden can bulacağına, güzelliklerle ve iyiliklerle dolacağına işaret eder.

Rüyada başbakanın koluna girmek gördüyseniz:

  • Güçlü durmanız durumunda sizi kötü duruma düşürmeye çalışan kişilerin önüne geçebilirsiniz.

Rüyada başbakanın koluna girmek bolluk içinde yaşayacağına, bazı maddi problemler yaşayacağınıza, bazen sıkıntı ve zorluk çekileceğine alamet eder.

Rüyada başbakanla kol kola yürümek çalışmaların birçok kişi tarafından takdir göreceğine, mal mülk sahibi olunacağına, elinin bollaşmasına vesile olacak ve böylece maddi anlamda çok daha fazla güçlü hale gelmesini sağlayacak bazı girişimlerde bulunacağına, kişinin hedeflediği işi alacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölmüş annenin koluna girmek eline geçen kazancı kendi işini kurmak için kullanacağına, ardından işle ilgili olarak kurulan hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine, giderek daha da moralsiz ve isteksiz bir hale gelmesinden dolayı iş yaşamında da büyük sorunlar yaşayacağına inanılır.

Rüyada sevdiği kişinin koluna girmek kendi işini kurarak daha büyük kazançlar elde edeceğine, çok büyük ve derin değişimler geçirileceğine, iyi bir maaşla yeni bir işte çalışacağına rivayet eder.

Rüyada ölü birinin koluna girmek maddi varlığının çoğalacağına, halinin iyi olduğuna, işe alınacak personellerden istenen verimin alınamaması üzerine yeni arayışlara girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada bir erkeğin koluna girmek hayatının kolaylıklar ve güzellikler içinde geçeceğine, işlerinin günden güne açılacağına ve son zamanlarda yaşadığı kötü olayların düzeleceğine, sıkıntılardan ve zorluklardan kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada gelinin koluna girmek yeni bir ülkeye taşınmak için yola çıkılacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, yapılacak bir girişim sayesinde işlerin yoluna gireceğine, uğranılan bir ihanetten ötürü kırgınlık yaşanan biri ile yolların ayrılacağına, daha da büyüyüp ödenmeyecek hale geleceğine yorulur.

Rüyada tanımadığın birinin koluna girmek içinin rahatlayacağına, sabrının sonunda gönül hoşluğuna ulaşacağına, yaşamının da düzene gireceğine, yaşanan bütün sorunların ve tartışmaların yakın zaman içinde son bulacağına, yapması gereken şeyleri oturup karar vermesi ve bir plan yapması gerektiğine eğer bu şekilde hareket ederse içinde bulunduğu durumdan rahatlıkla kurtulacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments