Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başbakanı traş etmek

Rüyada başbakanı traş etmek

Rüyada başbakanı traş etmek kişinin geçim sıkıntısına düşeceğine ve fiziksel olarak da yıpranacağına, kısa süreli olarak başlayan sorunların daha da uzamasına sebep olacağına ve beraberinde çok kötü günler getireceğine, kısa süre içinde problemlerini bitireceğin ve sevdiği kişiler tarafından başka insanlara örnek olarak gösterileceğine, arkasından her zaman güzel şeyler söyleyeceğine, zaman zaman ruhuna mevlit okutarak ölen kişiyi kendince yad edeceğine ve çok daha huzurlu olacağına, kazançlı çalışmalar yapılacağına, projelerin ve çalışmaların çok ses getireceğine, yardımcı tuttuğu bir işte çok rahat edeceğine, bir sebeple çok büyük bir beklenti içine gireceğine, yeni bir iş kapısı bulunacağına delalettir.

Rüyada başbakanı traş etmek gördüyseniz:

  • Göreceksiniz küçük olmaları yüzünden fark etmediğiniz ufak ayrıntılar başınıza ne dertler açmışlar.

Rüyada başbakanı evde görmek zor günlerini arkasında bırakacağına, duaların ve tövbelerin kabul olacağına, gerçekleştirmek istediği şeyi gerçekleştireceğine delalet eder.

Rüyada başbakana ekmek vermek huzura ereceğinize, dünya hayatında isteklerinizin gerçekleşeceğine, ağız tadının, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, aile hayatı içinde yaşadığı tartışmaların son bulacağına işaret eder.

Rüyada başbakana tokat atmak ağız tadının yerine geleceğine, arkadaşları, dostları, akrabaları, ailesi ve diğer yakınları ile koyu muhabbette olacağına, hane içindeki huzursuz havanın yerini mutluluğa ve sevgiye bırakacağına, Allah’ın lütufları ile karşılaşacağına, dünyanın tüm güzelliklerini tatma, görme ve alma şansına sahip olacağına, maddi imkânlarının çokluğu sayesinde dilediği gibi yaşayacağına ve bu sayede gözü açık gitmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada başbakan eli öpmek yeni bir eve sahip olacağına ve bol kazançlı bir işe gireceğine, kolaylık sağlayacağına, ilerlemiş yaşta olanlar için de kötü bir olayın yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada başbakandan özür dilemek hayatı boyunca, yaşadığı bu güzel olayları unutmayacağına, rütbe edineceğine, makamının, kazancının ve canın güvence altında olacağına, keyfinin ve konforunun yerinde olacak bir hayat süreceğine delalettir.

Rüyada başbakan hasta görmek destekleyeceğine ve onun için güç olacağına, haram mal yiyip içeceğine, kişinin hayatını düzenlemek için bu kimselerden sonuna kadar faydalanacağına, her gün yeni bir bilgi edinmekle kalmayıp, öğrendiklerini hayata geçirmek için de çaba göstereceğine tabir olunur.

Rüyada başbakana sarılmak çok güzel ve mutlu günlerin yakında görüleceğine, parasal ve ruhsal sorunlar ile boğuşacağına, çok büyük ve kötü olaylar yaşayarak ve dedikodu malzemesi olarak insan içine çıkamaz durumlara geleceğine, yakın arkadaşlarından birinin büyük bir ihanetine kurban gideceğine alamet eder.

Rüyada başbakanı evinde misafir etmek tasaların ve sorunların çözüm bulacağına, maddi zarara gireceğine, girdiği her işte etrafındaki kişilere de kazanç sağlayacağına, işlerini tek başına yöneteceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments