Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başbakanı baba olarak görmek

Rüyada başbakanı baba olarak görmek

Rüyada başbakanı baba olarak görmek ancak daha sonra ihanet eden bu kişi ile çok iyi bir dostluk ilişkisi kurulacağına, kendisine daha uygun ve rahat edebileceği bir hayat kuracağına, hayırlı bir olayla kendisini zengin edecek bir dönemin başlayacağına ve karşısına çıkacak bir kişi ile dünyaevine gireceğine, öğrenci ise sınavlarda üstün bir muvaffakiyete, çalışan bir kimse için iş yerinde terfi edeceğine, enerjisini de, sermayesini de bu doğrultuda kullanacağına, hakkını savunamayacağına, aile hayatında da çok büyük mutluluklar yaşayacağına, yaşamının tadını çıkaracağına alamet etmektedir.

Rüyada başbakanı baba olarak gördüyseniz:

  • Kafanızda ardı ardına yer almaya başlayan fikirleri durdurmakta zorlanabilirsiniz.

Rüyada başbakanı baba olarak görmek iyi bir kariyer edineceğine bu sayede herkes tarafından takdir edilen ve çok konuşulan kişi olmayı başaracağına, atılacak adımların boşa çıkacağına, bazı kişiler tarafından çok kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına delalet eder.

Rüyada başbakanı babam olarak görmek yaşamının daha kolay hale geleceğine, büyük takdir toplanacağına, maddi ve manevi olarak çok zor günler geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada babasının başbakan olduğunu görmek yeni bir hayat kuracağına, etrafında sevilecek ve saygı duyulacak biri olacağı, girdiği ortamlarda da hep ilgi odağı haline geleceğine alamet eder.

Rüyada babanı başbakan görmek rahatlığa erileceğine, sorunların kısa bir zaman içinde biteceğine ve mutlu olunacağına, söz dinlemeyen bir akraba tarafından sorunlu bir işin ortasına çekileceğine, şüpheli bir olay yaşanacağına, bazı yorumculara göre ise, kişinin sıkıntıların artacağına yorulur.

Rüyada başbakana kahve ikram etmek miras konularında sıkıntılar çıkacağına, parasal konularda kolaylık içinde yaşayacağına, isabetli girişimlerde bulunacağına tabir olunur.

Rüyada başbakanla selamlaşmak ibadete ağırlık verileceğine, sevilen kişilerle çok başarılı bir ortaklık kurulacağına, dileklerin yerine geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada başbakanı öptüğünü görmek konuşkan ve samimi biri ile evlilik yolunda hareket edileceğine, bazı sorunları yüzünden kırıldığı kişiler ile arasını düzelteceğine, aile hayatı içinde ortaya çıkan dertlerin kısa zaman içinde biteceğine, çeşitli nedenlerden ötürü ayrılık yaşayanların kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada başbakanın öptüğünü görmek sevdiği kişilere bu dönem içinde çok büyük yardımlarda bulunacağına ve huzurlu bir hayat süreceğine, çalışma hayatında büyük zararlara maruz kalınacağına, finansal açıdan kritik bir noktaya geleceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments