Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başbakandan birşey istemek

Rüyada başbakandan birşey istemek

Rüyada başbakandan birşey istemek şiddete maruz kalarak veya ağır sözler işiterek çok mutsuz olacağına, bütün eksiklerinin ve sıkıntılarının da giderileceğine, çok hayırlı kazançlar elde edeceğine, gördüğü gerçekler yüzünden moralinin bozulacağına, iş hayatında çok hayırlı ve kazançlı bir konuma geleceğine, başarıya ulaşacağına, geleceği için faydalı adımlar atacağına, muradına ereceğine, ele geçen fırsatların heba edileceğine, imkânların günden güne azalacağına, dost sandığı kimselerden sıkıntı alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başbakandan birşey istemek gördüyseniz:

  • İşinizi arka planda bırakıp, arkadaşlarınıza, ailenize veya hoşlandığınız şeylere odaklanmanızda fayda var.

Rüyada başbakandan birşey istemek çok huzurlu ve mutlu bir ömür süreceğine, rüya sahibinin uyarı alabileceğine, kişinin çevresinde zenginliği ile nam salacağına işaret eder.

Rüyada başbakandan para istemek dertlerine çare bulacağına, sorunlarını çözmek için yol göstereceğine, el atılan işlerden başarı ve büyük bir şöhretle çıkılacağına, evden çıkıyorsa da haneden birinin evlenip gideceğine delalet eder.

Rüyada başbakandan iş istediğini görmek huzurlu ve mutlu bir hayata ve çok hayırlı evlatlara sahip olunacağına, fırsatların kısa süre içinde aile hayatına büyük ve güzel haberler getireceğine, işsiz olarak geçen zamanların zararını çıkarmak için kendisini çok yoracağına delalet etmektedir.

Rüyada başbakandan iş istemek hırsı ve çalışkanlığı sayesinde her hayalini gerçekleştireceğine, huzurun ve sükûnetin geleceğine, atılan adımların kısa sürede başarıya ulaşacağına, eş, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına, güzel günlerin yakında olduğuna, kıskanılacak projelere imza atılacağına ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada başbakandan yardım istemek düşünmeden adımlar atayacağına, özellikle iş konusunda büyük paralar kazandıracak girişimlerde bulunulacağına, kısa sürede hayatının düzene gireceğine, beklentilerinin gerçekleşeceğine, arzularının yerine geleceğine, kişinin gönlünden geçenlerin bir bir çıkacağına işarettir.

Rüyada başbakanın oğluyla evlenmek büyük bir ortaklığa gireceğine, sorunlarından kurtulacağına, kişinin heyecandan neredeyse kalbinin duracakmış gibi hissedeceğine, kazancının artacağına, delalet etmektedir.

Rüyada ölmüş başbakan görmek sağlık yönünden de bazı sorunlar yüzünden sık sık doktora gideceğine, işinde tek adam (kadın) durumuna geleceğine, aile hayatı ile ilgili olarak alacağı kötü haberlerden ötürü kendisini işlerine veremeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada başbakanla yürümek son zamanlarda kötü giden her şeyin düzeleceğine, dertlerin son bulacağına, nimet ve berekete ereceğine, vaktinizin bol kazanç getirecek işlerle geçeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments