Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başbakanla yürümek

Rüyada başbakanla yürümek

Rüyada başbakanla yürümek ortak olarak gireceği bir işte ihanete uğrayacağına ve zarar üstüne zarar edeceğine, iş hayatının bazı büyük kişilerinin dikkatini çekeceğine, bu sayede girdiği bu yolda önlenemez bir yükselişe geçeceğine ve her yeni çalışması ile daha çok kitleye ulaşıp çok ünlü biri olacağına, zor durumların biteceğine, ferahlığa çıkılacağına, endişe dolu günler yaşayacağı, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar edeceğine, muradına ermek için emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine, yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine ve rekabet içine girebilecek diğer kişilerin gözlerinin korkutulacağına, çok mutlu olunacağına, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, bütçesinin büyük oranda zarar göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada başbakanla yürümek gördüyseniz:

  • Katılacağınız toplantıda size ileride faydası dokunabilecek ilginç bir tanışma yapabilirsiniz.

Rüyada başbakanla yürümek çok daha iyi günler göreceğine ve çok huzurlu ve mutlu bir hayat yaşayacağına, unutulan bir sorunun başa bela olacağına, kendisini üzen ve sıkan şeylerden kurtulacağına işarettir.

Rüyada başbakanla yan yana yürümek anlaşmazlıkların, dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına ve yüzün güleceğine, arzu ve isteklerinin gerçekleşmesine, sabırlı olmak ve Allah’a yalvarmak dışında kişinin elinden bu süreç zarfında bir şey gelmeyeceğine yorulur.

Rüyada başbakanla kol kola yürümek rahatının ve sağlığının bozulacağına, kişinin rahat bir nefes alacağına, geleceğinin parlak ve güzel olacağına, ticaretinde rakiplerine karşı başarı elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada başbakanla beraber yürümek daha sonra çok iyi bir hale geleceğine, bir sebeple yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, herkesin yardımına koşacağına delalettir.

Rüyada başbakandan özür dilemek çalışmalarının kazanacağı başarı ile işadamlarının dikkatini çekeceğine, bu sayede iyi bir noktaya getirileceğine ve rahat, huzurlu ve mutlu bir hayata sahip olacağına, yaşamına yeni bir yön vereceğine, yeni başlangıçlar yapacağına, ancak bir anda hiç beklemediği ve neredeyse hayatını değiştirecek bir şeyler ile yaşayacağına işaret eder.

Rüyada başbakanın fotoğrafını çekmek zararın telafi edileceğine, hayatına bolluğun ve bereketin geleceğine, birçok iş teklifi alınacağına tabir olunur.

Rüyada başbakanın elinden yemek yemek iş hayatında çok zor zamanlar geçireceğine, zafer elde edileceğine, dost ya da akrabalarından biri ile büyük bir iş yapacağına işaret eder.

Rüyada başbakandan iş istemek art niyetli kimselere rastlayacağına, kısa sürede atılacak olan başarılı adımlar sayesinde işlerin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, uzun zamandan beri birlikte olunan kişi ile artık evlilik yoluna girileceğine, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak maddi bir problemden ötürü elinde bulunan malın bir kısmını satmak zorunda kalacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments