Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölmüş başbakan görmek

Rüyada ölmüş başbakan görmek

Rüyada ölmüş başbakan görmek uğursuzlukların kol gezeceğine ve başarısızlıklar nedeni ile hayal kırıklıkları yaşanacağına, sıkılacağına ve üzüleceğine, ailesinin kendisiyle gurur duyacağı işler yapacağına, maddi ve manevi olarak kendisini çok geliştireceğine, rüyayı gören kişinin rahatının ve huzurunun yerine geleceğine, yükseleceğine, bilgili kimse haline geleceğine ve hayatını en iyi şekilde yaşamayı başaracağına, artık daha dikkatli davranacağına, rahat ve sağlıklı bir döneme gireceğine delalet eder.

Rüyada ölmüş başbakan gördüyseniz:

  • Çevrenizde, sizin için olumlu ya da olumsuz laf taşıyan bir insan var.

Rüyada başbakanla beraber yürümek hasret çekenin sevdiği kişiye kavuşacağına, yapılan bazı ortaklıklar ile işleri büyütmek konusunda büyük fırsatlarla karşılaşılacağına, kıskançlık yapan birinin haneden uzaklaştırılacağına alamet etmektedir.

Rüyada başbakanın makam arabasına binmek aile hayatındaki tartışmaların bu insanlar sayesinde biteceğine, eline büyük paralar geçeceğine ve önemli yatırımlar yapıp, dünyevi hayatını garanti altına alacağına, etrafındaki kişilere de yardım edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada başbakandan kağıt para almak vereceği hayırlı bir karar ile hayatının çok daha güzel bir hal alacağına, verdiği emeklerin boşa gideceğine, aile hayatında büyük mutluluklar yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada yabancı başbakan görmek kişinin kendisini çirkin ve bitkin bir şekilde görmesi ise, kısmetinin bir süre daha istediği gibi olmayacağına, her işinden yana büyük başarılar elde edeceğine, meslek hayatında istediği noktaya geleceğine, hayatının zaferlerle dolacağına, ulaştığı başarıları ve elinde bulunan imkânları kıskanan kişiler tarafından bir dedikoduya malzeme edileceğine, bu yüzden çok üzüleceğine, ancak daha sonra dedikoduyu çıkaran kişileri bularak adli yollarla hakkını arayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başbakana mektup yazmak mesleki başarı yakalamak adına pek çok kursa katılacağına, rüya sahibinin dayanağı olmayan şeylere itibar etmeye başlayacağına, sorunlarından bu sayede kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada başbakandan konuşmak sorunlarından kısa zaman içinde kurtulacağına, büyük atılımlar gerçekleştireceğine, sosyal hayattan ziyade kişinin ailesiyle vakit geçirmek isteyeceğine, yeni işlere gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada başbakanla yemek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, özel muamele göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada başbakanla dertleşmek ekonomik durumunun her geçen gün çok daha iyiye gideceğine, işlerinde bereketin ve verimin artacağına, dikkatsiz davranışlar yüzünden sevilen bir kimseyi incitecek olan rüya sahibinin sonradan pişman olacağı bir duruma kendisini sürükleyeceğine, bir sebeple ailesi ile bile büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşayacağına, ancak daha sonra gireceği bir ortaklık ya da gerçekleştireceği çok büyük bir proje sayesinde eskisinden bile daha iyi bir duruma geleceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments