Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayakkabıya kaka yapmak

Rüyada ayakkabıya kaka yapmak

Rüyada ayakkabıya kaka yapmak sıkıntılarını kısa bir zaman içinde ortada kaldıracağına, kimse ile tartışmayacağına, çok sıkıntı çekeceğine, çok iyi yerlere geleceğine ve sıkıntılarından ve sorunlarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, hayatından ve şansından yana razı geleceğine, bir uzmana başvurulacağına, rakiplerin çok ağır yenilgilere uğratılacağına, yaşamının kendi istediği şekilde ilerlemeye başlayacağına rivayet eder.

Rüyada ayakkabıya kaka yapmak gördüyseniz:

  • Yıldızların üzerinizdeki olumlu etkileri nedeniyle çevrenizde popülariteniz iyice artacak.

Rüyada ayakkabıya kaka yapmak uzun zamandan beri taşınan umutların yaşanacak olaylar yüzünden yıkılacağına, kardeşler ya da ortakla aranın açılacağına ve kötü zamanlar geçirileceğine, zamanı daha doğru kullanmak için uğraşacağına delalet eder.

Rüyada orta yere kaka yapmak hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine, bir sebeple çok üzülüp büyük sıkıntılar çekeceğine, geçim sıkıntısının olmayacağına rivayet eder.

Rüyada yatağa kaka yapmak sahip olunan mal varlıklarına yenilerinin ekleneceğine, arkadaşları ile ve tek başına katılacağı bu aktiviteler sayesinde çok mutlu olacağına, karşılaşılan kötü bir olaydan ya da bir durumdan ötürü uğranılan zararın telafi edileceğine, uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına delalet etmektedir.

Rüyada evde kaka yapmak sıkıntılarla karşı karşıya kalınacağına, yeni kararlar alarak bunlardan yana yüzünün güleceğine, sahip olunan kaynakların kısa sürede biteceğine, mevki makam sahibiyken işten olunacağına işarettir.

Rüyada etrafa kaka yapmak kimsenin arkasından gıybet etmeyeceğine ve hiç kimseye iftira atmayacağına, sorunlarının en büyük kaynağının çözüleceğine ve bundan sonrası için hayatının çok daha güzel olacağına, hayatının aksiliklerle geçeceğine tabir olunur.

Rüyada herkesin içinde kaka yapmak kırmızı kostüm kiralamak ise alınacak kötü bir haber nedeniyle uzun süre sıkıntı içine düşüleceğine, rızkının bollaşacağına, sevinçten, heyecandan ve mutluluktan ne yapacağını bilemeyeceğine, hep hayalini kurduğu yaşamın da kapılarını yavaş da olsa aralamayı başaracağına alamet etmektedir.

Rüyada poşete kaka yapmak bir sebeple insanlarla arasına sürekli mesafe koyacağına ve kötü duruma düşebileceğini bile bile yalnız kalmayı tercih edeceğine, onuru, şerefi ve namusu ile yaşayıp gideceğine, bundan sonra başına gelebilecek sıkıntılı ve sorunlu durumları önceden düşünüp daha sıkı davranacağına yorulur.

Rüyada üzerine kaka yapmak birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine, musibetli ve melanetli olaylar yaşayacağına, hiç bilmediği bir işe gireceğine ve bu işi öğrendikten sonra adını herkesin duymasını sağlayacak başarılara imza atacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments