Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada baş sarımsak görmek

Rüyada baş sarımsak görmek

Rüyada baş sarımsak görmek hayal edilen yeni bir işe sahip olunacağına, kendisini mutsuz eden kişilerden ve olaylardan uzak duracağına, iş için çekilen ve yaşanan sıkıntılardan ötürü bir türlü ödenemeyen borcun kısa bir zaman içinde ödeneceğine, sorunlarının çözüleceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve ettiği duaların da kabul olacağına, iş hayatında yeni bir sayfa açılacağına, çok mutlu olacağı günler geçireceğine, iyi haberler alınacağına, kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine ve yardıma muhtaç kişilere yardımcı olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada baş sarımsak gördüyseniz:

  • Mevcut durumu olumlu şekilde yönetmenizi veya aklınızdan çıkartmanızı sağlayacak her fikre sıcak bakabilirsiniz.

Rüyada baş sarımsak görmek emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine, dualarının kabul olacağına, rakiplerini ve düşmanlarını geride bırakacağına, büyük zorluklar çekerek ödenen borçların yakın bir zaman içinde biteceğine ve hayırlı bazı kişiler ile tanışıp iş hayatında hiç umulmadık ve hayal edilmedik mevkiler ve başarılar ile karşılaşacağına tabir olunur.

Rüyada sarımsak soğan yemek yaptığı seçimlerin kendisi için çok isabetli ve doğru olacağına, maddi olarak çok büyük kazançlar elde ederek çok iyi bir duruma geleceğine, heyecan yaratacak olaylar yaşanacağına alamet eder.

Rüyada sarımsak koparmak rahatsızlık veren bir durumun eş, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına ve rahata erileceğine, gerek aile hayatında gerekse de iş hayatında bazı üzüntüler yaşayacağına, büyük aksilikler yaşayacağına, çok üzüleceği ve kendisini sarsacak bazı olaylarla karşılaşacağına, bu sebeple maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine delalettir.

Rüyada sarımsak koymak yollarının aksiliklerle kapanmayacağına, çok üzüleceğine, masumluğunu ispat edene kadar da rahata ve huzura kavuşamayacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük tartışmalar yaşayacağına delalet eder.

Rüyada sarımsak katmak yarar getireceğine, kuracağı ailede her türlü sorumluluğu alarak ailesini en iyi şekilde geçindireceğine, büyük sıkıntılar ve üzüntüler yaşanacağına delalettir.

Rüyada pişmiş sarımsak görmek çok zor zamanlar geçireceğine, yaptığı iyi bir işin kötüleneceğine, kurtulmak için bazı yollar deneneceğine,  parasal sorunların sürmesi ve durumların kötüye gitmesinden ötürü borcun ödenemeyeceğine ve bu yüzden maddi açıdan büyük parasal sıkıntıya girileceğine ancak bu durum yüzünden istenmeyen yollara sapılacağına işaret etmektedir.

Rüyada sarımsak kusmak maddi durumunun ve imkânlarının çok daha iyi olacağına, evlatlarını bu şekilde yetiştireceğine, hanede bulunan kişileri çok üzecek bir karar verileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sarımsaklı yoğurt yemek malını ve parasını güçsüz ve düşkün kişilerle paylaşma yüceliğini göstereceğine, eğlenceli günler yaşayacağına, gönlüne göre yaşamanın yollarını bulacağına, imkânları kendisine dilediği şekilde hareket etme ve adım atma fırsatı vereceğine, yeni bir eve taşınılacağına, borçların en düzgün şekilde ödeneceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments