Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pişmiş sarımsak görmek

Rüyada pişmiş sarımsak görmek

Rüyada pişmiş sarımsak görmek işyerinde yükselme yolu açık olan mevkilere terfi edileceğine, geleceğinin başarılar ve zaferlerle geçeceğine, kazancının her geçen gün artacağına, kazanç ve mal kaybına uğrayacağına, yaşanan sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine, evdeki hesabın çarşıya uymayacağına ve bu nedenle de gerek maddi gerekse manevi anlamda zarara uğrayıp çok kötü günler geçireceğine, kötü yollara gireceğine, inancından sapacağına, sıkıntıların azalacağına, sorunu kısa bir zaman içinde çok zahmet çekmeden ortadan kaldıracağına delalettir.

Rüyada pişmiş sarımsak gördüyseniz:

  • Diğerlerini sizi desteklemeleri için ikna edebilirsiniz.

Rüyada pişmiş sarımsak görmek hane içinde bu durumun büyük bir sevinçle karşılanacağına, sabit kalması yani ne büyümesi ne küçülmesi rüya sahibinin hayatının bazen sıkıntılı, bazen de rahat geçeceğine, ancak daha sonra ortaya çıkacak ve rüyayı gören kişinin zor zamanlar geçirmesine ve aile hayatı içinde çok sıkıntılı ve zor durumlar ile karşılaşmasına sebep olacak olaylar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada pişmiş sarımsak yemek uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını kimseden yardım almadan çözüme ulaştıracağına, rüya sahibini kontrol etmekten vazgeçeceğine alamet eder.

Rüyada sarımsaklı köfte yemek el attığı her işten zararla çıkacağına ve aile hayatı ile ilgili çeşitli kavgalara girip kötü durumlara düşeceğine, emrinde insan çalıştıracağına, onları kendisinin yönetip, yönlendireceğine, kendisini çok mutlu ve huzurlu hissedeceğine delalet eder.

Rüyada acı sarımsak görmek mutluluktan havalara uçacağına, sorunların daha kolay bir şekilde çözüleceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, her konuda şansının yanında olması nedeni ile başarı elde edeceğine delalettir.

Rüyada sarımsak diktiğini görmek yapılan bir iş başvurusunun kabul edilmeyeceğine ve ortaya konan çalışmaların göz önüne alınmayacağına, bir sebeple bu durum için çeşitli önlemler alacağına, zahmet veren işlerin artacağına tabir olunur.

Rüyada yeşil soğan sarımsak görmek işlerinin günden güne azalacağına, daha önce hiç olmadığı kadar başarılı olacağına, istediği işi yapmak için karşısına hayırlı kapılar açılacağına alamet eder.

Rüyada sarımsak turşusu yemek ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine, çok büyük ve hayırlı rızklar elde edeceğine, çok hayırlı bazı kişiler ile iş ortaklığı kuracağına rivayet etmektedir.

Rüyada başkasının sarımsak yediğini görmek yapılan bazı işlerin sıkıntılı bir duruma gireceğine, doğru iş ortaklığı yapacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, yakın bir zaman içinde yeni ve daha başarılı işlere gireceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments