Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sarımsak koparmak

Rüyada sarımsak koparmak

Rüyada sarımsak koparmak öleceği zaman kendisini yaşatacak güzellikte işler yapacağına, eline geçen fırsatların yarar sağlamayacağına, bir anda büyük fırsatlar elde edileceğine, dertlerinin günden güne artacağına, üzerindeki uğursuzluğun ve şanssızlığın kalmayacağına, yaşadığı kötü günlerin ve olayların etkisini unutma imkânı yakalayacağına ve hayatının artık istediği şekilde ilerleyeceğine, kariyer planındaki basamakların hızlı bir şekilde çıkılacağına, içinde bulunduğu sağlıksız ruh halinden ve bedenindeki ağrılarından kurtulacağına, büyük çaba harcayarak girdiği bir işte çok zor zamanlar yaşayacağına, iş hayatında yaşadığı sorunlar işin destek istediği bir kişinin, yardımcı olmayacağına ve sorunların üstüste geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada sarımsak koparmak gördüyseniz:

  • İşinize önem vermelisiniz.

Rüyada çiğ sarımsak yediğini görmek kendi çok iyi hissedeceğine ve önünü görür olmaya başlayacağına, sonunda tahmin edilenden daha büyük bir sıkıntıyla yüz yüze gelineceğine, iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, kafasına koyduğu her işte muvaffakiyet elde edeceğine, adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına yorulur.

Rüyada sarımsak çiçeği görmek verdiği hatalı bir karardan ötürü çok kötü günler geçireceğine, çalışmaları ile takdir toplayacağına, alkış alacağına ve itibar göreceğine, parasal sıkıntıların çok büyük olacağına yorulur.

Rüyada birisine sarımsak vermek kendisinin çok üzüleceği olaylar yaşayacağına ve zor zamanlar geçireceğine, iş arkadaşlarından biri ile ağız dalaşına girileceğine, edilen duaların Allah katında karşılığını bulacağına, zorlukların bir anda biteceğine inanılır.

Rüyada yeşil sarımsak yemek kendinde rakiplerini ve düşmanlarını alt edecek kudreti bulacağına, işlerin daha kötüleşeceğine, ters giden işlerin düzeleceğine ve ferahlığa çıkılacağına rivayet eder.

Rüyada beyaz sarımsak görmek iş hayatının güzel gidişatının aile hayatına da yansıyacağına, ekmek kapılarının kapanacağına, aşırı sinirli olmasından ötürü bu kargaşa içinde zaman zaman sevdiği insanları da incitecek sözler sarf edeceğine yorulur.

Rüyada sarımsak yemek sosyal hayat içerisinde sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, onu helalinden kazanarak huzur içinde yiyeceğine ve bundan sonra da çok çalışıp emeklerinin karşılığı olarak bolluk, bereket, rahatlık, konfor ve lüks içinde yaşayacağına, kendisine yeni bir ev ve bu evin içine yeni eşyalar alacağına inanılır.

Rüyada birinin sarımsak verdiğini görmek maddi olarak çok büyük zarar göreceği bir işe girmek zorunda kalacağına, sevdiği bir arkadaşla büyük bir iş ortaklığı kuracağına, elini attığı hiçbir işte başarı kaydedemeyip, başkalarının gözünde gülünç durumlara düşeceğine, itibarını zedeleyen saçma hareketler yapacağına delalet eder.

Rüyada taze sarımsak almak mutsuz ve moralsiz olacağına, eski arkadaşlarından bir kısmıyla da görüşmeyi keseceğine, sıkıntılarının ve problemlerinin artacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments