Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sahnede gitar çalmak

Rüyada sahnede gitar çalmak

Rüyada sahnede gitar çalmak kendisiyle beraber sevdiklerinin de iyi yaşaması için elinden geleni yapacağına, yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, gayrimenkul işine girileceğine ve uzun bir zamandan beri hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına, aile içinde büyük bir huzur ve mutluluk duyulacağına, toplumu ilgilendiren bir konuda yetkilendirileceğine ve kalabalık ortamlarda hitabet yapacağına, bir süre her şeyden elini eteğini çekeceğine, daha sonra iş hayatı içinde çok zor işler ile karşılaşıldığında aranan kişi olacağına, elindeki kazancın büyük kısmını borçlara harcayacağına, elinin bollaşacağına, işinin gücünün yaver gideceğine işaret eder.

Rüyada sahnede gitar çalmak gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin tavsiye veya önerileriyle yakından ilgilenmeniz veya en azından öyle görünmeniz, işlerin tamamen sizin istediğiniz yoldan yapılabilmesinde önemli rol oynayabilir.

Rüyada sahnede gitar çalmak suçlamalardan aklanılacağına, bunun da kendisini çok iyi hissetmesine vesile olacağına, maddi sıkıntıyla geçecek bir dönem geçirileceğine, hayırsız bir kişi yüzünden akrabalardan biri ile ters düşüleceğine ve verilen sözlerin tutulmaması yüzünden eldeki işten olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada sahneye çıkmak ahireti unutup dünyaya yaklaşmaya, iş hayatında iflasın eşiğine gelineceğine, parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine tabir olunur.

Rüyada film sahnesi görmek kendisini çok iyi tanıtarak ve yeteneklerini ortaya dökerek dikkat çekeceğine ve çok büyük bir firmadan iş teklifi alacağına, omuzunda ağlayacağı kişilerin olduğunu bilmek de çok iyi hissetmesine yarayacağına, aile hayatıyla ilgili olarak çok önemli bir karar vereceğine inanılır.

Rüyada sahne görmek çok hayırlı işlere atılacağına ve yaptığı işlerde her zaman çok büyük başarılar göstereceğine, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların ve didişmelerin kısa süre içinde biteceğine, yalancı bir kişi ile istemeden kurulan bir ortaklığın zarar görmeden bozulacağına delalettir.

Rüyada sahneye görmek gözünün başka kimseyi görmeyeceğine, zor durumlarla karşı karşıya kalınacağına, yaptığı hatalardan ders alması ve aynı hataları tekrar yapmaması gerektiğine, karşısına çıkan fırsatları çok daha dikkatli bir şekilde değerlendirmesi gerektiğine ve yakında daha zor günler yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada sahnede alkışlanmak endişe veren durumların düzeleceğine, aile hayatı içinde çok sevinçli haberler alınacağına, yeniden yaşam isteğine kavuşacağına, yüzünün güleceğine, bir işte tutunmakta güçlük çekeceğine delalettir.

Rüyada sahnede sanatçı görmek daha sonra işlerin açılacağına, iş beğenmeyen veya gözü yüksekte olan kimselerin hayal kırıklıklarının çoğalacağına, yaşayacağı güzel günlerin de çoğalacağına alamet etmektedir.

Rüyada sahnede şarkı söylemek hiçbir hevesinin yarım kalmayacağına, maddi gücünün eksileceğine, eğer sıkıntıları varsa bunlardan kurtulacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments