Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tabak ve bardak görmek

Rüyada tabak ve bardak görmek

Rüyada tabak ve bardak görmek işlerini çok sorun yaşamadan kısa bir süre içimde bitireceğine, atacağı hayırlı adımlar ve vereceği kararlar sayesinde çok mutlu ve güzel günler göreceğine, aile hayatı içinde büyük mutluluklar yaşayacağına, tüm lüksünden bir süre fedakârlık yapmak zorunda kalacağına ve tasarrufa gitmesi gerekeceğine, onlarla birlikte hareket edeceğine, rüya sahibinin, diğer hayallerini ve isteklerini gerçekleştirmek için cesaret vereceğine, uzunca bir süre bu hastalık ile uğraşacağına, her şeyi kuralına göre yapacağına, onları doğru şekilde değerlendiremeyeceğine böylece kendisini şifa ve gelir kapılarına götürecek olan kısmetini de tepmiş olacağına yorulmaktadır.

Rüyada tabak ve bardak gördüyseniz:

  • İsteklerinizin karşılığında bazı şeyler vaat edebilirseniz, o zaman söyledikleriniz daha anlamlı olabilir.

Rüyada tabak bardak almak yakın zaman içinde üzüntü duyulacak bazı olaylar yaşanacağına ve parasal açıdan büyük kayıplar verileceğine, maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşayacağına, kendisi ile birlikte birçok insan için ekmek kapısı olacak bir işe gireceğine ve mutlu ve huzurlu bir aile yaşantısına sahip olacağına rivayet eder.

Rüyada bardak tabak görmek hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, eline güzel fırsatların geçeceğine ve hiçbir eksiğinin ve derdinin de kalmayacağına, malını ve canını emniyete alacağına yorulur.

Rüyada tabak bardak kırmak kötü kişiler yüzünden hiç istemediği durumlara düşeceğine, maddi ve manevi açıdan büyük bir boşluğa düşeceğine, atılan adımların zarar getireceğine, kazancın yarı yarıya düşeceğine ve aile bireyleri arasında çeşitli tartışmalar yaşanacağına, çok büyük üzüntüler yaşadığı ve kendisini bu yüzden çok yıprattığı için uzun bir süre boyunca ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçeğe çevireceğine, başarısının azalacağına, işindeki verimliliğinin düşeceğine rivayet eder.

Rüyada bulaşık bardak tabak yıkadığını görmek borçların biteceğine, yatırım yapılabilecek kadar para tasarrufunda bulunulacağına, bugüne değin fark edilmeyen yanlarını ortaya çıkararak pek çok kişiyi kendisine hayran bırakarak şaşırtacağına, endişe duyulan çeşitli durumlara düşüleceğine işarettir.

Rüyada tabak bardak görmek sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, etrafındaki kişiler ile çok sorun yaşayacağına, galibiyetin bu iki faktör sayesinde gerçekleşeceğine, aile bireyleri ile bu işten ötürü ters düşüleceğine işaret eder.

Rüyada bardak tabak kırmak parasal ve mali sıkıntılarının çözüleceğine, elinde bulunan imkânları çok doğru ve bereketli bir şekilde kullanacağına, başarılarının tadına varacağına tabir olunur.

Rüyada cam tabak bardak görmek kendisinin de bundan çok memnun olacağına ve olumlu şekilde etkileneceğine, mutluluğu ve huzuru yakalayacağına, lüksünü ve rahatlığını yaşayacağına işarettir.

Rüyada bardak tabak yıkamak konforlu ve de lüks bir hayatı olacağına ve kişinin hiçbir şeyin eksikliğini hissetmeyeceğine, hiç olmadık bir sebepten ötürü parasal ve ruhsal zarara düşeceğine, beklenen kötü bir sürprize rağmen yola çıkılacağına, Bunun Sonucunda Da Pişman Olup, Tövbe Edeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments