Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çay bardağı düşürmek

Rüyada çay bardağı düşürmek

Rüyada çay bardağı düşürmek bir sebeple zor zamanlar geçireceğine, eline geçen bir miktar parayı çok büyük zarara uğradığı bir işten kurtulmak için harcayacağına, her geçen gün daha büyük kazançlar elde edeceğine, kafasını toplamasına yardımcı olacağına ve bu sayede de hayatıyla ilgili çok daha sağlıklı kararlar verebileceğine, çok güzel ve mutlu günlerin yakında görüleceğine, hayırlı kısmetler ile tanışıp gönül işlerine devam edileceğine, tüm sorunların bu sayede teker teker sona ereceğine, haneyi bolluk ve bereketin kaplayacağına, büyük üzüntülere sebep olacağına, etrafında bulunan, kuyusunu kazmaya çalışan insanlardan uzak durması ve bu sıkıntıların ardından çok zengin olacağı bir döneme gireceğine, sevilen bir kişi ile tartışılacağına, özellikle ailesi ile kavga eden kişinin bundan sonra da akrabaları ile arasındaki ilişkiyi düzeltemeyeceğine, kazanç kapılarının kapanacağına işaret etmektedir.

Rüyada çay bardağı düşürmek gördüyseniz:

  • Dikkat gerektiren konularda tedbirli davranın.

Rüyada çay bardağı düşürmek dost sandığı kimselerden sıkıntı alacağına, hayatının eğlenceli ve güzel hale geleceğine, müşterilerinin çoğalacağına ve buna bağlı olarak kazancının da yükseleceğine yorulur.

Rüyada cam çay bardağı görmek maddi olarak çok rahat edeceğine, yaşama isteğine yeniden kavuşacağına, sağlıklı bir hayat sürmek için dua edileceğine delalet eder.

Rüyada çay bardağına çay koymak maddi gücünün artmasıyla beraber kudret sahibi olacağına, hayırlı bir kısmetle karşılaşılacağına, endişe edilen durumların eş, dost ve akraba yardımıyla hayra dönüştürüleceğine alamet eder.

Rüyada çay bardağı hediye almak çok büyük kazanç sağlanacağına, illet hastalıklarından, bitmez sandığı borçlarından ve fakirliğinden kurtulacağına, gerçek huzuru ve mutluluğu yakalayacağına, düşmanlarını ve rakiplerini kahredeceğine, karşısına çıkan zorluklara göğüs gereceğine yorulur.

Rüyada bardaktan çay içmek yaşanan karanlık günlerin kısa bir zaman sonra biteceğine, karamsar olacağına, umutlarını kaybedeceğine, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada yarım bardak çay içmek istediği gibi sonuçlanması sayesinde kişinin hedeflerine çok daha fazla yaklaşacağına ve hayalini kurduğu yaşama kavuşması için umutlarının yeşereceğine, halk arasında çok sevilen ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, kişinin yabancılarla büyük ve önemli işler yaparak hem zengin olacağına delalet etmektedir.

Rüyada kirli çay bardağı görmek ileride çok zengin biri olacağına, kafa karışıklığından sıyrılacağına ve kendisi için hayırlısı olan neyse ona karar vereceğine, yaşamının lüks ve konfor içinde geçeceğine işaret eder.

Rüyada çay bardağının kırıldığını görmek hane içinde sağlığın da huzurun da yerinde olacağına, bayram tadında bir ömür geçireceğine, sorun yaşadığı kişilerle arasını düzeltmesi için önayak olunacağına, moral ve motivasyon konusunda uzun zamandan beri yaşanan sıkıntının sona erdirileceğine, büyük miktarda para kazanacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments