Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ağızdan aşı olmak

Rüyada ağızdan aşı olmak

Rüyada ağızdan aşı olmak rüya sahibinin uyarı alabileceğine, meslek hayatında istediği noktaya geleceğine, hayatının zaferlerle dolacağına, bir sebeple iş hayatında çok büyük zararlar edeceğine, çok zor durumlara düşeceğine ve elinde avucunda olan malı elinden çıkarmak zorunda kalacağına, olur olmadık şekillerde konuşmayacağına, geçim derdi çekmeyeceğine, istediği kadar dünya nimetlerinden ve güzelliklerinden faydalanacağına, hastalıkların şifa bulacağına ve çok uzun bir süredir devam eden kötü olayların artık sona ereceğine, şansının yaver gideceğine, işlerinin açılacağına, o kimsenin başının dertte olduğunu öğreneceğine işaret etmektedir.

Rüyada ağızdan aşı olmak gördüyseniz:

  • Yapabileceğiniz onca şey varken, engellere odaklanmanın bir manası olmayabilir.

Rüyada ağızdan aşı olmak kişinin çevresinde ona yol gösterecek çok sayıda insan olacağına, ailesinin ihtiyaçlarını karşılamakta zorlanacağına, büyük bir sorunla karşılaşmazsa eğer herhangi zarara uğramayacağına inanılır.

Rüyada okulda aşı olmak içine düşen fesada yeniliceğine, enerjisinin ve canlılığının bitmeyeceğine, bu sayede hep dinç ve genç kalacağına, sevilen kişilerle aradaki buzların eriyeceğine, zor zamanların biteceğine, fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına yorulur.

Rüyada aşı olmamak söylediklerinin çıkacağına, yolunun açık olacağına, kavgaların ve tartışmaların ortadan kaldırılacağına delalet eder.

Rüyada kendine aşı yapmak garanti olacak bir yer edineceğine, zararların telafi edileceğine ve iş hayatının gün geçtikçe daha iyi olacağına, kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına ve bu sayede mutu edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada kolundan aşı olmak şansın ve kısmetin açılacağına, onunla yeniden kavuşacağına, ortaya bazı küçük sorunların çıkacağına inanılır.

Rüyada aşı olmaktan kaçmak çok üzücü olayların ferahlığa çıkacağına, hayattan alınan zevkin daha da artacağına, yeni girişimlerde bulunacağına ve gelirinin arttırmak için atılıma geçeceğine delalet eder.

Rüyada tetanoz aşısı olmak aile hayatı içinde birlik ve beraberlik sağlanacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, güzel günlerin sona ereceğine, hastalanacağına, borçlanacağına ve zor zamanlar geçireceğine delalettir.

Rüyada bulgur aşı görmek işlerin daha iyi bir hal alacağına, sıkıntıların sona ereceğine, yaşadığı sıkıntılardan ve sorunlardan yakın bir zamanda kurtulacağına, üzüntü duyduğu olayları tek başına düzelteceğine, uzun bir süre boyunca zorluk çekileceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments