Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendine aşı yapmak

Rüyada kendine aşı yapmak

Rüyada kendine aşı yapmak zamanında çok sorun yaratacağı düşünülen bir çalışmanın daha büyük zararlara ve sıkıntılara neden olacağına, işlerin aksamayacağına, kişinin gülen yüzünün solacağına, planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına ve çok zor bir dönem geçirileceğine, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve sağlıkla ilgili olarak yaşanan bir sorunun düzeltileceğine, kendisini kıskanan ve yolunu kesmeye çalışan rakiplerine fark atacağına, elinin bolluk ve bereket içinde olacağına, çok huzurlu ve mutlu bir ömür süreceğine, kendi işini kurarak, alın ter ile ekmeğini kazanacağına delalettir.

Rüyada kendine aşı yapmak gördüyseniz:

  • Bazı konularda ısrarcı olma eğiliminde olabilir veya bazı kişilerin üzerine gidebilirsiniz.

Rüyada kendine aşı yapmak maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine, sevinçli haberler alınacağına, bolluğa, berekete, güce ve kuvvete, attığı her adımda çok zarar edeceğine rivayet eder.

Rüyada aşı yapmak işyerinin kapanma tehlikesi yaşanacağına, yaşadığı bir rahatsızlıktan Allah’ın izni ile kısa zamanda kurtulacağına ve zor bir dönem geçirdikten sonra kendisini toparlayarak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, hayatının kolaylaşacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine delalet eder.

Rüyada ağaca aşı yapmak hayırlı, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine, hayırlı bir evlat sahibi olunacağına, atılacak adımın tüm hayatını değiştireceğine, tüm sıkıntılarının, sorunlarının ve korkularının da bitmesini sağlayacağına, esenlik, rahatlık ve ferahlık bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada bebeğe aşı yapmak insanların içinde güzel bir mevkiye sahip olacağına takdir ve sevgi göreceğine, maddi ve manevi olarak çok mutlu olunacağına, kimseye haksızlık etmeyeceğine, yalan söylemeyeceğine, hırsızlık ve yolsuzluk yapmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada ağaç aşısı yapmak saygının ve sevgisinin de kusursuz olacağına, bununla birlikte tüm iç dünyasının alt üst olacağına, iyi ve hayırlı bir kısmetinin çıkacağına tabir olunur.

Rüyada ağaç aşısı görmek elde bulunan güzel şeylerin zarar göreceğine, tüm kalbi ile Allah’a döneceğine ve bu sayede dünya hayatında çok güzel olaylar ve insanlar ile tanışacağına, işinden ekmeğinden olacağına işarettir.

Rüyada grip aşısı olmak hem maddi açıdan hem de çevre açısından çok büyük bir güç elde edeceğine, bu gücü sıkıntıların ve sorunların çok hızlı ve sorunsuz bir şekilde çözülmesi için kullanacağına, arzularına, isteklerine ve hayallerine kavuşacağına, ettiği zararları yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına delalet etmektedir.

Rüyada aşı olmamak insanlara zarar verecek davranışlarda bulunmanıza, çok büyük ve üst düzey bir mevkiye terfi edileceğine, iş hayatında karşısına çıkacak bazı sorunlar yüzünden işinden olacağına, Allah’a sığınması ve dua etmesi sayesinde sıkıntılarından kurtulacağına, eline çok güzel fırsatların geçeceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments