Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kolundan aşı olmak

Rüyada kolundan aşı olmak

Rüyada kolundan aşı olmak karşılaşılan kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon sağlayacağına, sağlıkla ilgili olarak önemli bir karar vereceğine, iş hayatında rakip olduğu kişileri girecekleri rekabette yenilgiye uğratacağına, sağlık konusunda da bazı endişelere kapılacağına, iş hayatında iflasın eşiğine gelineceğine, yoksullara ve zorluk çekenlere el uzatacak olan rüya sahibinin pek çok kimseden hayır duası alacağına, ancak gelecek için kişinin hayatını bu işten kazanıp çok rahat bir yaşama kavuşacağına, eski konuların tekrardan gündeme geleceğine, geçmişte kalan bazı olayların kendisini göstermeye başlayacağına, anlaşmalardan cayılacağına inanılır.

Rüyada kolundan aşı olmak gördüyseniz:

  • Eğer, gözden kaçırdığınız konular varsa sonunda zararlı çıkabilir ya da beklediğiniz kazancı elde edemeyebilirsiniz.

Rüyada kolundan aşı olmak elini haramdan uzak tutacağına, maddi açıdan borçların ödeneceğine, eğer işsizse iş bulacağına delalettir.

Rüyada koldan aşı olmak üzerinden uykusuz kalarak ve çok çalışarak ortaya koyduğu plan ve projelerinin boşa gideceğine bunun da kendisi için büyük hüsran olacağına, kendisine yöneltilecek övgü dolu sözler sayesinde moralinin düzeleceğine, bir sebeple kısa süreli de olsa bir ayrılık yaşanacağına alamet eder.

Rüyada kuduz aşısı olmak daha büyük işler için bir örnek olacağına, uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kısa zamanda ulaşacağına, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel bir hal alacağına işarettir.

Rüyada grip aşısı olmak sermayesinin boşa gideceğine, maddi zarara uğrayacağına, sıkıntılarından ve üzüntülerinden en kısa zamanda kurtulacağına, dininden, inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine ve ahiret hayatı için de güzel işler yapacağına yorulur.

Rüyada aşı olmak hastalıkların son bulacağına, çok büyük ve hayırlı olayların yaşanacağına, hayallerine ulaşmak isterken farkında olmadan inancından sapacak şekilde hareket edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada tetanoz aşısı görmek vefat etmiş bir aile büyüğü için bir hayrat yapılacağına, ancak rüyayı gören kişinin kendisine el atması sayesinde toparlanacağına, özellikle uzun zamanlar kişinin el açıp dua ettiği, olması için Allah’a yalvardığı bir işin gerçek olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada aşı yaptırmak o arkadaşı ile kardeşten öte olacağına, yeni bir işe girmek için gün saymaya başlayacağına, kazancın yetmez olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bulgur aşı görmek yıllar boyunca bolluk ve bereket içinde yaşanacağına, işlerin başarılı bir şekilde organize edilmesi sayesinde tıkır tıkır işleyeceğine, sahip olduklarının eksileceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments