Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada aşı olmamak

Rüyada aşı olmamak

Rüyada aşı olmamak kişinin maddi zarara uğrayacağına, İşinde yükselmeye, yol kat etmeye ve basamak atlamaya, tazeleneceğine, yenileneceğine ve sıhhate kavuşacağına, aile hayatı ile ilgili çok güzel bir haberin alınacağına, çok sıhhatli bir kişi olunacağına, haksızlığa uğranacağına, daha sonra iş hayatı içinde çok zor işler ile karşılaşıldığında aranan kişi olacağına, artan özgüveninin de yardımı ile çok uzun zamandan beri ara verdiği gönül ilişkilerine geri döneceğine ve yeni bir aşka yelken açacağına yorulmaktadır.

Rüyada aşı olmamak gördüyseniz:

  • Bazı şeyleri hafife almamalısınız.

Rüyada ağaç aşısı görmek maddi ve manevi açıdan büyük bir ilerleme kaydedeceğine ve insanların imrenerek baktığı bir kişi olacağına, zor durumda kalınacağına ve eşler arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, rahatlık yaşanacak bir döneme girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada aşı yapmak bir ömür olacağına, hem de iş hayatını olumsuz yönde etkileyeceğine, bundan sonra her türlü adımı kendi bildiği gibi atacağına ve sadece kendi yüreğinin sesini dinleyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ağaç aşısı yapmak makamının yükseleceğine, verilen bir karar doğrultusunda hareket edilmemesinden ötürü çok büyük bir zarara uğranacağına ve rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine, sıkıntılarından kurtulup huzura kavuşacağına işarettir.

Rüyada aşı olmak iğne görmek uzun süre kötü bir hastalıkla uğraşılacağına, hiçbir zaman mutsuz olmayacağına, ruhen ve bedenen kendini çok daha iyi hissedeceğine delalet eder.

Rüyada bebeğe aşı yapmak yeni kişilerle büyük projelere girileceğine, aniden evlilik kararı alacağına veya sevdiği insanı ailesiyle tanıştırmak isteyeceğine, kazancın artması ile birlikte yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada bulgur aşı görmek huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine, mutluluk sayesinde işlerinin daha da artacağına, kişinin fakirleşeceğine yorulur.

Rüyada kolundan aşı olmak huzurun ve mutluluğun hâsıl olacağına, emeklerinin yarıda kalacağına, hayal edilen herşeye kavuşulacağına rivayet eder.

Rüyada tetanoz aşısı görmek hayırlı bir kısmet ile çok güzel bir evliliğe adım atacağına, gururlandıracak işler yapacağına, çok istenen hedeflere ulaşılacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments