Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada aşı olmaktan kaçmak

Rüyada aşı olmaktan kaçmak

Rüyada aşı olmaktan kaçmak umutsuzluğa düşeceğine, ağlayacağına, ailevi sebeplerden ötürü çok yakın bir zaman içinde bazı tartışmalar yaşayacağına, iş hayatındaki ve aile hayatındaki huzuru kaybedeceğine, yıllardan beri hayal ettiği ve gerçekleştirmek için büyük çaba sarfedip emek harcadığı için çok daha hızlı bir şekilde hedeflerine ulaşacağına, çözüm yolları bulamayacağına, önemli işlerin insanı durumuna gelineceğine, sıkıntılı olarak başlayan çalışmaların yakın zaman içinde düzeleceğine ve yaşanan kırgınlıkların son bulacağına, iş hayatında çok büyük atılımlar yapacağına, iş hayatında yapılan bir işten büyük bir zarar görüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada aşı olmaktan kaçmak gördüyseniz:

  • Örneğin size her zaman gerekli olan yakın dostları gücendirebilirsiniz.

Rüyada aşı olmaktan kaçmak dost ve akraba ile bir soruna çözüm bulunacağına, kişisel konularda da yeteneklerinin üzerine gideceğine, kişinin sabrının ve cefakâr oluşunun karşılığını güzel, hayırlı ve sevinç dolu günler yaşayarak alacağına delalet eder.

Rüyada koldan aşı olmak yaşam tecrübesi edineceğine, iyi kalpli, efendi ve güleryüzlü oluşu sayesinde de çevresindeki herkes tarafından çok sevileceğine, dertlerden, tasalardan ve sıkıntılardan uzak, aile içinde huzur ve rahat içinde yaşayacağına yorulur.

Rüyada aşı vurulduğunu görmek işle ilgili olarak yeni bir sayfa açılacağına ve bol kazançlı bir çalışmaya girileceğine, elinde avucunda kalan bir miktar para ile yeni bir işe gireceğine, güzelleşeceğine işaret eder.

Rüyada okulda aşı olmak başarılarının eksilmeyeceğine, yaşadığı sıkıntıların bu haber sayesinde ortadan kalkacağına, işyerini kapatacağına alamet eder.

Rüyada aşı olmak iğne görmek maddi desteğinin yanı sıra manevi anlamda da bu kimselere elini uzatacağına ve sevap işleyeceğine, tüm bunların ardından bazı büyük ve güzel haberler alınacağına ve bu haberler sayesinde işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, yeni dostluklar ve arkadaşlıklar edineceğine, geçmişini arkada bırakacağına alamet etmektedir.

Rüyada bulgur aşı yemek insan içine çıkmak istemeyeceğine, uzun zamandan beri iş hayatında yaşadığı sorunlardan kurtulmak için çok başarılı bir kişi ile ortaklık kuracağına, konfor, rahatlık sıhhat ve huzur içinde olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kuduz aşısı olmak birikimleri ile araba veya ev gibi bir yatırım yapacağına, ancak daha sonra bu sorunlardan kolayca kurtulacağına, hane içinde yaşanan tartışmaların sona ereceğine yorulur.

Rüyada ağaç aşısı görmek zaman zaman ruhuna mevlit okutarak ölen kişiyi kendince yad edeceğine ve çok daha huzurlu olacağına, verilecek kararlar doğrultusunda uzun zamandan beri yapılamayan çalışmaların tamama erdirileceğine, zararlı kişilerden uzak durulacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments