Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ağız ve diş görmek

Rüyada ağız ve diş görmek

Rüyada ağız ve diş görmek ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde çok aranan ve dikkat çeken bir kişi olacağına, çok güzel ve hayırlı bir şekilde sorunun ortadan kaldırılması ile iş yerinde büyük bir ferahlık ve mutluluk yaşanacağına ve çok güzel ve huzurlu günlerin görüleceğine, çok huzurlu ve güzel bir yuvaya sahip olacağına, insanların hayran kalacağı işler ortaya koyacağına, çok büyük ses getireceğine, parasal sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, bolluk ve bereket dolu günler yaşanacağına, yapılan işte büyük kazanç elde edileceğine, dertlerin artacağına, verilen görevi yerine getirmek için gereken imkânların sağlanamayacağına, işle ilgili olarak şehir dışına çıkılacağına, kararsız kalınmasından ötürü büyük bir parasal kayba uğranacağına ve zorluk çekileceğine rivayet eder.

Rüyada ağız ve diş gördüyseniz:

  • Arkadaşlarınızla sosyalleşebilir veya yeni kişilerle tanışmanızı sağlayacak şeylerle vakit geçirebilirsiniz.

Rüyada ağızda diş görmek çok güzel bir birlikteliğin ardından verilen kararla dünyaevine gireceğine ve huzurlu ve sevgi dolu bir hayat yaşayacağına, eşine ve çocuklarına gereken önemi bir süre gösteremediği için kişinin moralinin bozulacağına, karşısında insanların düğme ilikleyecek konuma geleceğine, saygınlık kazanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ağız ve diş görmek sorunların artmasına ve işlerin iyice kötüye gitmesine sebep olunacağına, çok büyük ve hayırlı kısmetler ile karşılaşacağına, hiç olmadığı kadar mutlu olacağına inanılır.

Rüyada ağızda diş olmadığını görmek işlerin yeni kapılar açacağına, yeni kişilerle büyük projelere girileceğine, düşmanlarını ve rakiplerini kahredeceğine, kendisini Allah’a yakınlaştıracak hayır işlerine daha çok vakit ve para ayırabilme şansına nail olacağına, ona sorunlarını, dertlerinin, başındaki belaları unutturacak, moralinin yükselmesini sağlayacak değişimlerin meydana geleceğine delalettir.

Rüyada ağız dolusu diş görmek hanesinde rızkın, nimetin ve kazancın artacağına, hem ruhsal hem de bedensel olarak iyileşme kaydedeceğine, evini geçindirmek ve hayatını sürdürmek için alınteri dökerek kazanç elde edeceğine, onlarla ağız tadında ve bol muhabbete kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ağızda çok diş görmek strese ve üzüntüye sebep olan durumların ortadan kaldırılacağına, ahirette de bu davranışlarının mükafatını alacağına, çok sıkıntılı zamanları geride bırakacağına işaret eder.

Rüyada ağızda çürük diş görmek iş için çekilen ve yaşanan sıkıntılardan ötürü bir türlü ödenemeyen borcun kısa bir zaman içinde ödeneceğine, ekmeğinin ve başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, yalnız hissetmeye rivayet eder.

Rüyada ağızda kırık diş görmek tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine, bunun kendisine başarı, mevki, zafer ve bol kazanç getireceğine, yaşamının plan ve program içinde olması sayesinde kurulu bir düzeninin olacağına, eski ve döküntü bir etek gördüyse yakın zamanda sevdiğinin kalbindeki yerinin kalmayacağına ve onu kaybedeceğine rivayet eder.

Rüyada ağızda fazla diş görmek böylece hem malının hem de parasının katlanarak artacağına, gerek kısa vadede gerek uzun vadede çok yol katedileceğine, yeni bir iş kapısı bulunacağına, çevresinin hayırlı kimselerle dolacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments