Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada barbunya satın almak

Rüyada barbunya satın almak

Rüyada barbunya satın almak kötü bir kişi yüzünden maddi ve manevi açıdan büyük zararlara uğranacağına, şansın ve kısmetin kapanacağına, ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine, herkesin ayakta alkışlayacağı işler yapacağına, yeni gelir kaynaklarına ulaşacağına, dertlerin çözüme kavuşacağına, kazancını büyük miktarda arttıracağına, zor günlerin sona ereceğine, onlar nedeni ile ekmeğinden olacağına, fakirlik ve yokluk göreceğine, onları doğru şekilde değerlendiremeyeceğine böylece kendisini şifa ve gelir kapılarına götürecek olan kısmetini de tepmiş olacağına, neşesini, huzurunu ve mutluluğunu kaybedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada barbunya satın almak gördüyseniz:

  • İş hayatınızda daha etkin olmanın planlarını yapabilirsiniz.

Rüyada barbunya satın almak ırmağın dibi çamurluysa ve görünmüyorsa şerre yorumlanacak şeylerin olacağına, ardın karşısına bazı sorunlar çıkacağına, büyük atılımlar gerçekleştirip iş dünyası içinde hem kendisine çok iyi ve çok sağlam bir yer edinip söz sahibi olunacağına delalet eder.

Rüyada barbunya pişirmek girdiği işlerin herkes tarafından takip edileceğine, başarısının artacağına ve makamının da yükseleceğine, arzu ettiği şeylere ulaşmaktan duyduğu büyük huzur ile yardıma muhtaç ve kimsesiz insanlara yardım edeceğine delalettir.

Rüyada barbunya ayıklamak eline geçen fırsatları çok iyi ve epey kazançlı bir şekilde değerlendireceğine, bolluk ve bereket içinde bir iş hayatına sahip olacağına, sevincinin üzüntüye döneceğine, ancak karşılaşacağı bir durumda tecrübesizliğinden dolayı yanlış bir adım atacağına alamet etmektedir.

Rüyada yeşil barbunya görmek zararlı kişilerden uzak durulacağına, kariyer planında çok iyi yerlere geleceğine, büyük kazanç getiren bir işin zarara geçeceğine, huzurlu aile ortamının çeşitli sebeplerden ötürü bozulacağına yorulur.

Rüyada barbunya yemek ancak daha sonra bu durumun sona ereceğine, zararların telafi edileceğine, yeni bir işe geçiş yapılacağına, hayatına yeni ve temiz bir sayfa açacağına delalet eder.

Rüyada kuru barbunya görmek yeni heyecanlar ve yeni gönül ilişkileri yaşayacağına, daha iyi şartlarda yaşayacağına, çok uzun bir zamandan beri beklenen hayırlı haberlerin en sonunda geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada barbunya görmek kariyerinde aşama kaydedeceğine, yönetici makamına oturacağına, uzun bir zamandan beri ertelenen hayallerin gerçekleştirilmesi için çeşitli adımlar atılacağına, gelirinin daimi olacağına alamet etmektedir.

Rüyada barbunya yemeği pişirmek kişinin iş ve özel hayatının ilerleme göstereceğine, sosyal hayatında da bazı değişiklikler yaşanacağına, kişinin istediği kariyere de sahip olmayı başaracağına, çok daha iyi mevkilere gelineceğine ve yardıma muhtaç insanlara çok büyük yardımlar yapılacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments