Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kuru barbunya görmek

Rüyada kuru barbunya görmek

Rüyada kuru barbunya görmek yapılacak işlerden sonra yeni iş teklifleri alınacağına, kurulan yeni yaşamda isteklere kısa zamanda erişileceğine, sıkıntı yaratan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, yarar sağlayanların ise çok küçük bir kazanç getireceğine, bu kazanılanların rüyayı gören kişinin ihtiyaçlarını karşılamayacağına, bir sebeple bütün aile bireyleri ve akrabalar tarafından dışlanacağına ve buna rağmen yaptığı hatalara devam edeceğine, borçlarının biteceğine ve üzüntülerinin yerini mutluluğa bırakacağına, rahatsızlık duyulan konularda büyük atılımlar yapılacağına, iş hayatı ve eğitim hayatı konularında çok güzel noktalara gelineceğine delalet etmektedir.

Rüyada kuru barbunya gördüyseniz:

  • Asıl niyet ya da duygularınızı açıklamanız işinize karışılması anlamına gelebilir.

Rüyada kuru barbunya görmek sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, uzun bir zamandan beri kötü giden işlerinin sabır ve azim göstermesi ile birlikte açılacağına ve çok büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, dileklerine ve hayallerinde kavuşacağına ve muradına da ereceğine, sağlık sorunlarının tedavisi için büyük bir adım atılacağına, yakın bir arkadaşın vesilesi ile bir işe girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada barbunya almak eline geçen fırsatların hepsinin çok büyük hayır getireceğine ve yakın zaman içinde başarılı adımlar atılacağına, elini attığı işleri istediği şekilde nihayetlendireceğine, gözünde ve içinde hiçbir şeyin kalmayacağına, zarar edilen durumların kısa süre içinde kara geçirileceğine, maddi durumun düzeltileceğine ve askıda tutulan işlerin başarıyla nihayete vardırılacağına rivayet eder.

Rüyada barbunya yemeği görmek parasının ve ekmeğinin çoğalacağına, özür dilemek yerine durumu daha da vahim hale getireceğine, hayallerinin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına ve huzurunun da yerine geleceğine alamet eder.

Rüyada barbunya yemek kafasına ve kalbine göre bir kimse ile tanışacağına, çok güzel ve hayırlı çalışmalar yaparak kendisinden yardım isteyen herkese çok büyük yardımlarda bulunacağına, maddi olarak çok büyük bir zorlanmaya sebebiyet veren işin nihayete erdirileceğine, sevilen bir kişinin yolundan gidileceğine ve o kişi gibi büyük başarılara imza atılacağına işaret etmektedir.

Rüyada taze barbunya görmek zenginliğinin artacağına, huzurlu ve refah içinde bir hayat sürüleceğine, rakipsiz hale geleceğine, variyeti ile herkesi kıskandıracağına işaret eder.

Rüyada barbunya fasulyesi görmek hiç bir şeyin eksikliğini ve yokluğunu da hissetmeyeceğine, kişinin moraline, sağlığına ve huzuruna kavuşacağına, güvenilen kimselerle yapılan işlerde de yarı yolda kalınacağına delalet eder.

Rüyada barbunya fasulye görmek harcamalarında aşırıya gitmesi halinde borçlanabileceğine, çok büyük mutluluk duyacağına, rahata ereceğine ve maddi olarak da güç kazanacağına rivayet eder.

Rüyada pişmiş barbunya görmek devlet kurumlarından birinde ciddi bir iş yapacağına, isteklerini yerine geleceğine, müjdeli haberler alacağına, bunun da maddi özgürlüğünü kazanmasına, ekmeğini daha kolay ve daha rahat elde etmesine vesile olacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments