Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada barbunya görmek

Rüyada barbunya görmek

Rüyada barbunya görmek sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, maddi açıdan çok rahat ve hayırlı yerlere gelineceğine, karamsarlığa düşeceğine ve mutsuz olacağına, bereketli yağmurlara, yeni bir işe gireceğine, iş hayatında çok büyük ve hayırlı çalışmalar yapacağına, kıskanan kişiler tarafından ortaya çıkarılan kötü sürprizleri kendi bilek gücü ile yeneceğine ve korkusuzca işinin başında duracağına, çocukları ve torunları ile makbul bir hayat süreceğine, işlerin istenmeyen bir hale geleceğine, eğer işsizse iş bulacağına delalet eder.

Rüyada barbunya gördüyseniz:

  • Zihinsel olarak ise oldukça güçlüsünüz.

Rüyada barbunya fasulyesi görmek dualarının karşılığını alacağına ve kendisini çok rahat, hafiflemiş ve mutlu hissedeceğine, daha sonra iş hayatına tekrar dönüleceğine, sıkıntıların, dertlerin, musibetlerin ve sorunların çözüme kavuşacağına, yeni ve rahat bir hayata sahip olacağına işarettir.

Rüyada barbunya ayıklamak karanlıkların aydınlanacağına, kişinin fakirleşeceğine, çok büyük ve sıkıntılı olaylar ile karşılaşılacağına alamet eder.

Rüyada barbunya yemek uzun zamandan beri kötü olan ruh halinin düzeleceğine, öz güveninin yerine geleceğine, işle ilgili olarak zaman zaman sıkıntı çekse de bunları yakında atlatacağına, uzun zamandan beri üzerinde düşündüğü bir işten ötürü hayırlı kişiler ile irtibat kuracağına, sonradan da çok üzüleceğine ve pişman olacağına tabir olunur.

Rüyada barbunya görmek büyük bir projenin başına geçileceğine, kişinin geçimini sağladığı işlere giden yolların kapanacağına, kurulu düzeninin devam edeceğine, parasının ve malının her geçen gün çoğalacağına delalet eder.

Rüyada barbunya yemeği pişirmek şansının yaver gitmesi ile birlikte iyi bir şekilde devam eden işlerin daha iyi bir hale geleceğine,  sorunların yine şans sayesinde çözüme kavuşacağına, borçlarınızın canınızı sıkacağına, kardeşleri ve akrabaları ile tartışacağına ve iş dünyasında geriye düşeceğine tabir olunur.

Rüyada barbunya satın almak ağız tadı ile yaşamanın formülünü bulacağına, maddi olarak atılacak bir adım sayesinde zenginliğe kavuşulacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa bir zamanda çözüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada barbunya balığı görmek karşısına çok büyük fırsatlar çıkacağına, rüyayı gören kişinin sabrının zorlanacağı olaylar yaşayacağına, büyük işlere girileceğine, maddi ve manevi olarak büyük ferahlık yaşanacağına alamet eder.

Rüyada pişmiş barbunya görmek bir sebeple uzun zamandan beri yaptığı işinden olacağına, neşesinin, ağız tadının ve keyfinin kaçacağına, sağlığının çok iyi bir şekilde olacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments