Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil barbunya görmek

Rüyada yeşil barbunya görmek

Rüyada yeşil barbunya görmek erken davranılması sayesinde iş hayatnda çok kazanç elde edileceğine, yaptığı kötü ve zalimce şeylerden pişman olacağına, daha fazla rızık elde edileceğine, rüya sahibinin, iş hayatı ile ilgili çalışmalara hız vereceğine, fakirlikten kurtulacağına, belki de hayatının fırsatını yakalamış olacağına ve hayatının bir anda değişeceğine, gelir kaybedeceğine, kıskançlık besleyen bir kişinin elinde bulunan imkanlarla yapmaya çalıştığı kötülüklere engel olunacağına işaret eder.

Rüyada yeşil barbunya gördüyseniz:

  • Aile çevrenizde ufak tefek sorunlarla karşılaşabilirsiniz.

Rüyada yeşil barbunya görmek elinde bulunan kazancı bu işe yatırdığı için çok sıkıntı çekeceğine, yakın olduğu kişilerden birinin ihanetine uğrayacağına, vatanına ve milletine hayırlı evlatlar yetiştireceğine, sağlık sorunlarının sona ereceğine ve istenen her şeye kısa süre içinde ulaşılacağına yorulmaktadır.

Rüyada barbunya almak dayanışma, barış ve sevgi ortamında bulunacağına, onlara galip geleceğine, işlerinin eskisinden daha iyi olacağına, manevi olarak çok güzel ve huzurlu bir döneme girdiğine ve yakın bir zaman içinde daha iyi yerlere geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada barbunya balığı görmek huzursuz geçen bir dönemin son bulacağına, kötüyse düzeleceğine, çalışmalarının kısa süre içinde büyük kazançlar sağlayacağına, sevdiği kişilerle büyük mutluluklar yaşayacağına, sıkıntılarının ve üzüntülerinin sona ereceğine işarettir.

Rüyada pişmiş barbunya görmek içine bulunan sıkıntıların sona ereceğine ve anne baba duaları alınması ile mutlu olunacağına, birçok fırsatın istemeden de olsa kaçırılacağına, onu hayallerine kavuşturacağına, amaçlarını ve hedeflerini de yerine getirme fırsatı vereceğine alamet etmektedir.

Rüyada barbunya ayıklamak edilen duaların Allah katında kabul görmesi sayesinde hanede bolluk ve bereketin artacağına, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin biteceğine, özel hayatında mutlu olacağına, bedenen ve ruhen iyi olacağına, bunun da başarılarına olumlu yönde etki edeceğine, uğranılan bir ihanetten ötürü kırgınlık yaşanan biri ile yolların ayrılacağına delalettir.

Rüyada barbunya yemeği görmek bir sebeple rüya sahibinin çok üzüleceğine ve neredeyse hasta olacağına, kazancın gittikçe azalacağına, gösterilecek olan sabır ve azim ile bu işten çok iyi kazanç elde edileceğine, insanlar arasında çok ses getirileceğine ve uzun zamandan beri çok sık rastlanmamış olan bazı fikirler ile projeler ortaya konulacağına işaret eder.

Rüyada barbunya görmek aile hayatında çok kötü dönemler geçirmesine sebep olacağına, güzel bir ilişkiye başlanacağına, yeni bir alışkanlık edinileceğine, bazı kişiler tarafından yapılan kötülükler yüzünden zarara uğrayan işlerin düzeleceğine, maddi ve manevi olarak çok rahata erileceğine, uzun zamandan beri elinde bulunan imkânların daha da artacağına alamet etmektedir.

Rüyada barbunya pişirmek daha sonra işle ilgili bazı çalışmalar için toplantılar yapılacağına, isteklerinin, özlemlerinin ve arzularının gerçekleşeceğine, kolay yoldan gelir elde edeceğine, geçim derdinin olmayacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments