Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada barbunya ayıklamak

Rüyada barbunya ayıklamak

Rüyada barbunya ayıklamak attığı hayırlı adımların kendisini mutluluğa ve zafere taşıyacağına, hayattan bıkmasına neden olacağına, onu isyan noktasına getireceğine, geniş rızık elde edeceğine, ortaya koyacağı çalışmalar ve gerçekleştireceği projeler sayesinde iyi bir mevkiye terfi alınacağına, zaferi ve başarıyı göğüsleyeceğine ve muradını alacağına, ortak olarak girdiği işten ortağının yapacağı bir hata yüzünden kısa bir süre içinde ayrılacağına, hayatta kendini hiçbir zaman yalnız ve çaresiz hissetmeyeceğine, işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine ve ne kadar emek verilirse o kadar da fazlasının kazanılacağına işaret eder.

Rüyada barbunya ayıklamak gördüyseniz:

  • Arzularınızın artışı, sizi oldukça karışık düşüncelere götürebilir.

Rüyada barbunya ayıklamak düzeninin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden olumsuz etkileneceğine, mutlu zamanlar geçireceğine, sevdiği bir kişi ile girdiği büyük bir çalışma içinde çok hayırlı kişiler tanıyacağına ve bu kişiler ile büyük işler gerçekleştireceğine işarettir.

Rüyada pişmiş barbunya görmek bolluk ve bereket dolu günler yaşanacağına, kırgınlıkların sona ereceğine, başarısının ve mutluluğunun önüne geçen kişilerin, olguların ya da durumların da tehlike olmaktan çıkacağına, kendine olan güvenini yitireceğine yorulmaktadır.

Rüyada barbunya yemek kazançlı bir döneme girileceğine, aile bireyleri ya da bazı akrabalar ile kurulan ortaklık ve yapılan işbirliği sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, rüyayı gören kişinin planlarının ters tepeceğine inanılır.

Rüyada kuru barbunya görmek toplumda sözü geçen ve ağırlığı olan kimse haline geleceğine, evinde ve işyerinde bereketin ve bolluğun hüküm süreceğine, daha büyük işler almak için referans olarak kullanılacağına, kariyer planında çok büyük aşama kaydedileceğine yorulur.

Rüyada barbunya temizlemek yapılan iyilikler sayesinde çok sıkı dostluklar kurulcağına, tecrübelerini aktaracağına, aile içinde bazı gerginlikler olacağına alamet eder.

Rüyada barbunya pişirmek hayır getirecek bir işe girileceğine, herkesin hayal ettiği ve imrendiği bir yaşam süreceğine, işlerinin aksi yönde ilerlemeye başlayacağına delalet eder.

Rüyada barbunya fasulyesi görmek baş ağrıtacak, huzur, neşe ve keyif kaçıracak olayların yaşanacağı, eline geçen kazancı çok hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendireceğine ve sıkıntılarından kısa zamanda kurtulacağına, en yakındaki insanların ihanetine uğramaya ve kendini toplumdan, sosyal ortamlardan soyutlamaya yorumlanan rüya, yaşanacak olumsuzluklardan sonra kişinin tüm çevresini yeni baştan düzenleyeceğine, bazı kişileri ölene kadar hayatından çıkaracağına işarettir.

Rüyada barbunya fasulye görmek çok yüklü kazançlar elde edileceğine, kazanılan para ve mal ile çok büyük ve hayırlı yatırımlar yapılacağına, tüm düzenin alt üst olacağına, yaşamının da eskisi gibi kolaylıklarla geçmeyeceğine, düşmanlar ile mücadele edeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments