Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tabancadan korkmak

Rüyada tabancadan korkmak

Rüyada tabancadan korkmak çok üst mevkilere kadar yükseleceğine ve ülke yönetimi ile ilgili kademelerde görev alacağına, işlerinin açılacağına, rızkının genişleyeceğine, çok zengin olmasa dahi kimseye el açmadan ömrünü tamamlayabileceğine, isabetli girişimlerde bulunup kendi işinin başına geçeceğine, kazanılan paraların ve malların ortaya konulması sayesinde iş sahibi olunacağına, yaşanan olumsuzluklardan ders çıkarılacağına, parasının her zaman bereketli olacağına, aile hayatında çok güzel gelişmelerin yaşayacağına ve işyerine ve hanesine bolluk ve bereket geleceğine delalettir.

Rüyada tabancadan korkmak gördüyseniz:

  • Maddi içerikli konularda zıt fikirlerle karşı karşıya kalabilirsiniz.

Rüyada tabancadan korkmak hayatının ortalarında olan kişiler için yeni ortamlara gireceğine ve çevresini genişleteceğine, başarılarının hiçe sayılacağına, insanlar tarafından daha çok sevileceğine, kendisi hakkında olumsuz fikirleri olan insanların fikirlerini baştan sona değiştireceğine ve çok büyük bir rahatlama yaşayacağına yorulur.

Rüyada tabanca taşımak çok mutlu olacağına, sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, eline geçen imkânlar sayesinde çok istediği şeylere yakın zaman içinde kavuşacağına ve uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, uzak bir yerden beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına, rızkının ve kazancının eksilmeyeceğine inanılır.

Rüyada tabanca sıkmak uzun bir süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, sosyal hayatta rüyayı gören kişinin içine düştüğü karamsarlığın ve korkunun atlatılacağına, ilim irfan sahibi kişiler ile dost olacağına, yardım edilen insanlardan hayır duaları alacağına ve rüya sahibinin sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada yeşil tabanca görmek parasal ve ruhsal sorunlar ile boğuşacağına, rahat bir işe girileceğine, parasının da, malının da eksilmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada tabanca yakalatmak yaşamının kolaylıklar içinde geçeceğine, yıllardan beri biriktirdiği parayla edindiği tecrübeyle girdiği işi deyim yerindeyse zirveye çıkaracağına, iş ve sağlığı ile ilgili koşulları yeniden düzenleyeceğine inanılır.

Rüyada tabancayla yılan öldürmek çok büyük bir mutluluğa erileceğine ve iş hayatında uzun zamandan beri yaşanan sıkıntıların ardından işlerin açılacağına, yaşamın tadını çıkarmak için eşsiz imkânlar elde edeceğine, özellikle küçük iş yerleri açma düşüncesinde olanlar için işlerin kısa sürede büyüme göstereceğine ve maddi beklentilerin fazlasıyla karşılanacağına tabir olunur.

Rüyada tabanca doğrultmak ancak bu durumlardan en az zarar ve sorun ile kurtulmak için çok akıllıca ve çok dikkatli adımlar atması gerektiğine, bu şekilde davranıp sükûnetini korursa eğer herşeyin yoluna gireceğine, hiç beklemediği bir kişiden büyük bir ihanet göreceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, mutluluktan, huzurdan ve zenginlikten yana daha çok nasipleneceğine rivayet eder.

Rüyada siyah tabanca görmek başarılarının ve mutluluğunun önündeki tüm engellerin de ortadan kaybolacağına, işlerin yoluna gideceğine, aile bireylerinin de içinde olacağı bir iş kurulacağına, çok üzüleceğine ve de bir süre toparlanamayacağına rivayet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments