Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hayvanlardan korkmak

Rüyada hayvanlardan korkmak

Rüyada hayvanlardan korkmak uzun bir zamandan beri iş ile ilgili yapılmaya çalışılan iş anlaşmalarının Allah’ın izni ile yapılacağına, aile üyelerinin de refaha kavuşması için çalışan rüya sahibinin maddi zorluk çekmeden, her daim bereketli işler yapacağına, maddi olarak büyük kazançlar elde edileceğine, vatana millete ve ailesine hayırlı bir çocuğa sahip olunacağına, iş sahibi olacağına, zenginliğe kavuşulacağına, uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına, böyle işlere kalkışacağına delalet eder.

Rüyada hayvanlardan korkmak gördüyseniz:

  • Herşeyi abartmayın.

Rüyada hayvanlardan korkmak önüne çıkan engelleri kolayca aşmasını bileceğine bu sayede gerçek mutluluğu ve huzuru yakalayacağına, aile hayatında yaşanan tatsız durumların sona ereceğine ve çok büyük bit huzur ve mutluluk duyulacağına, karşı cinsten olan kişilerden gördüğü ilginin de her geçen gün büyüyeceğine delalettir.

Rüyada hayvandan korkmak şanssızlık yaşanacağına, yeni bir işle ilgili bir sorun çıkacağına ama bu sorunun kısa süreli olacağına ve daha sonra işin düzgün bir şekilde ilerleyeceğine, şöhretli biri olunacağına delalettir.

Rüyada vahşi hayvandan korkmak sevdiği kişileri çok üzeceğine, aile içinde aradığı huzuru yakalayacağına, insanlardan uzak bir yerde içinde bulunduğu hayat ve yapmak istediği şeyler hakkında uzun uzun düşüneceğine işarettir.

Rüyada bir hayvandan korkmak bundan da son derece mutlu olacağına, şifaya, çareye ve çözüme ulaşacağına, böylece kendini rahatlamış, hafiflemiş, mutlu ve deyim yerindeyse adeta yeniden doğmuş gibi hissedeceğine, iyi huylarını, ahlakını, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine ve doğru yoldan sapacağına delalet etmektedir.

Rüyada düşeceğinden korkmak hayırlı ve bol kazanç elde edileceğine, sorunların çözüme kavuşacağına, güzelliğinden ve dinç oluşundan ödün vermeden yaşlanacağına, sevdiklerinin hep yanında kalacağına alamet eder.

Rüyada düşmekten korkmak yardım isteyen kişilere yardım edileceğine ve hayır duaları alınacağına, aşık olunan bir kişiden karşılık bulunacağına, gereken sabrı göstereceğine delalet etmektedir.

Rüyada denizden korkmak uykusuz geçen gecelerin sona ereceğine, muradına ereceğine, mesleğinde istediği başarıyı elde etme imkânı bulacağına, çok büyük kısmetlere sahip olacağına yorulmaktadır.

Rüyada kovalanmak ve korkmak yeni duygular tadacağına, yeni kısmetlere nail olacağına, içinin kıpır kıpır olacağına, yüzünün de güleceğine, haksızlığa uğrayan kişilere yardımcı olunacağına, iş hayatında alınacak zaferler sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments