Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ağızda solucan görmek

Rüyada ağızda solucan görmek

Rüyada ağızda solucan görmek sözleri tutulacağına, istediği gibi sonuçlanması sayesinde kişinin hedeflerine çok daha fazla yaklaşacağına, kişinin yaşadığı tüm aksiliklerin ve başarısızlıkların ortadan kalkacağına, işlerin canlanacağına, mesleğinde istediği başarıyı elde etme imkânı bulacağına, hem maddi hem manevi olarak büyük kayıplar yaşanacağına, ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına, kötülüklerden uzak olacağına delalet eder.

Rüyada ağızda solucan gördüyseniz:

  • Sezgileriniz sizi yanıltmıyor olabilir.

Rüyada ağızda solucan görmek karamsarlıktan ya da kişiyi kasvetli ruh haline sokan durumların da son bulacağına, atılan adımların hayırlı olaylara vesile olacağına, arkadaşlarının, akrabalarının, eşinin ve çocuklarının kendisi için makbul ve hayırlı kimseler olacağına yorulmaktadır.

Rüyada ağızda uçuk görmek malından ve parasından olacağına, karaciğerle ya da mide ile ilgili bir rahatsızlıkla uğraşılacağına, alın terinin karşılığında zengin, lüks ve rahat şekilde yaşayacağına delalettir.

Rüyada iki ağız görmek rüya sahibinin istediği gibi bir işe kavuşacağına ve sorunlarının üstesinden hızlı bir şekilde geleceğine, çok sevinip işinin başına geçeceğine, dileklerin gerçekleşeceğine yorulur.

Rüyada ağız içinde saç görmek herkes tarafından bilinen ve takdir edilen biri olacağına, kusurlu ve eksik yanlarının giderek çoğalacağına, sorunların ve sıkıntıların aşılacağına alamet etmektedir.

Rüyada anneyle ağız kavgası etmek sıkıntılarını ve sorunları bu sayede halledeceğine, kendisini çok özgüven sahibi biri olarak bulacağına, hangi yolu seçerse seçsin sonucun kendisi için güzel olacağına, kafasını rahatlatacağına, gereksiz ve anlamsız konulara artık takılmayacağına bu sayede de düze çıkıp, sakin, sessiz ve huzur dolu günler geçireceğine alamet eder.

Rüyada ağızda et görmek rakipleri tarafından her zaman kıskanılacağına, hayırlı bir kısmet ile tanışıp üzüntülü ve sorunlu ruh halinden kurtulup yine gülmeye ve eğlenmeye başlayacağına, aile bireyleri ile arasındaki sorunu çözeceğine işaret etmektedir.

Rüyada ağız silmek çok uzun bir zaman boyunca aile bireyleri arasında tartışma ve sürtüşmelerin yaşanacağına, daha sonra çok hayırlı adımlar atacağına, kazancının iki kat artacağına, büyük bir projenin ortaya konulması sayesinde çok tanınan ve saygı duyulan bir kişi olacağına ve kazanılan bazı hayırlı kısmetler ile yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine, yapılan işte yalnız kalınacağına tabir olunur.

Rüyada ağız münakaşası etmek kazancının azalmayacağına, deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine, sevilen bir kişi sayesinde uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, bir toplantıdan diğerine koşacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments