Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ağızda çürük diş görmek

Rüyada ağızda çürük diş görmek

Rüyada ağızda çürük diş görmek oturaklı, ağır başlı, iyi huylu olması sayesinde herkes tarafından sevileceğine, rahat bir yaşama kavuşulacağına,  mutlu ve zengin bir kişi olunacağına ve çok hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, çalışılan işte yaşanan bir karışıklık yüzünden uğranılan haksızlığın özür dilenerek düzeltileceğine ve sevinçli ve güzel haberler alınacağına, bir sebeple daha önce hiç yapmam dediği bazı işlere gireceğine, alacaklarını tahsil edeceğine, mutlu başlayan bir birlikteliğin tartışmalı bir şekilde biteceğine, akrabayla araya mesafe konulacağına, iş hayatında yaşanan tüm olumsuzlukların yerini başarılara bırakacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine tabir olunur.

Rüyada ağızda çürük diş gördüyseniz:

  • Parasal durumunuzla ilgili ani bir rahatlama bekleyebilirsiniz.

Rüyada ağızda çürük diş görmek kazancının ve rızkının düşeceğine, keyfinin, rahatının ve ağız tadının kaçacağına, geçmişini arkada bırakacağına, hayatının daha kolay olacağına tabir olunur.

Rüyada ağızda diş görmek borç batağı içinde, hasta, mutsuz ya da sorunlarla boğuşan bazı dostlara yardımcı olacağına, hayır duaları alacağına, kişinin dertlerinin ve kısmetsizliklerin biteceğine, ardından uzun süreli maddi sıkıntıya girileceğine, verilen kararların bir türlü hayata geçirilemeyeceğine, uyumsuz bir kişi ile kurulan bir ortaklık yüzünden gereksiz bir stres altına girileceğine ve üzüntü durulacağına işaret eder.

Rüyada ağızda diş olmadığını görmek hayallerin yarıda kalacağına, uğrayacağı çok büyük maddi ve manevi zararın yanısıra her zaman doğru ve güzel şeyler ile anılan adının lekeleneceğine ve aile hayatında çok büyük tartışmaların ve neredeyse ayrılıkların yaşanacağına, istediği gibi sonuçlanması sayesinde kişinin hedeflerine çok daha fazla yaklaşacağına ve hayalini kurduğu yaşama kavuşması için umutlarının yeşereceğine alamet etmektedir.

Rüyada ağız ve diş görmek bundan sonra birlikte yürüme kararı alacağına, ruhuna ilaç gibi gelecek ve onu iyileştirecek kadar hayırlı gelişmeler yaşayacağına, dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine işaret eder.

Rüyada ağızda çok sayıda diş görmek ekmeğinin ve kazancının kesilmeyeceğine, para yatıracağına, maddi ve manevi olarak büyük zararlar göreceğine bu durumlardan ötürü çok zor zamanlardan geçerek iflasın eşiğine geleceğine ancak eş, dost ve akrabalarından alacağı yardım sayesinde çok zor durumlardan kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada ağızda çok diş görmek çok büyük ve kazançlı hamleler yaparak işlerini büyüteceğine ve çok büyük mal ve mülke sahip olacağına, ekmek teknesinin de yolunda devam ettiğini öğreneceğine, kötü kimselerle bir olup, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada ağızda fazla diş görmek artık çok daha huzurlu ve mutlu bir hayata kavuşacağına, kendine döneceğine, çok büyük ve başarılı birkaç hamle ile çok daha hayırlı bir yola gireceğine, ailesi ile çok büyük bir bağ kuracağına tabir olunur.

Rüyada ağızda kırık diş görmek rüya sahibinin bu sayede ağız tadı içinde bir hayat geçireceğine, ileride bu durumun ya da sorunun çok daha kötü bir hal alabileceğine, hayırlı haberler getireceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments