Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ağızda çok diş görmek

Rüyada ağızda çok diş görmek

Rüyada ağızda çok diş görmek sıkıntılarının ve sorunlarının sona ereceğine, çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, etrafındaki insanların destek vermesi ile zararlarını telafi edeceğine, mutluluğunun da önemli oranda azalacağına, kurulacak olan bir ortaklık sayesinde çalışma hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, maddi ve manevi birçok şey kazanılacağına, sıkıntılı bir dönemin ardından çok kazanç elde edeceği bir döneme gireceğine, özellikle küskünlükler söz konusuysa barış sağlanacağına, bir işe girdiği sırada ya da bir çalışmayı bitirirken bu kişinim engel olması ile karşılaşacağına ve bu yüzden bu kişi ile olan tüm diyaloğunu kopardığına ve artık farklı şekillerde bu kişiye cevap vereceğine, kendisine bir zamanlar destek olan ve her daim yanında duran kişilerin sırt çevireceğine, çektiği sıkıntıların daha da artacağına alamet eder.

Rüyada ağızda çok diş gördüyseniz:

  • İnsanlar kendi paylarına düşen işleri yapma konusunda isteksiz olabilirler.

Rüyada ağız dolusu diş görmek ancak doğru zamanda yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede işyerinde ve evinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına, duygularını açığa vuracağına, aile bireyleri ile ilgili olarak bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, eğitimle ilgili verilen emeklerin boşa gitmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada ağızda çürük diş görmek sıkıntılarından ve sorunlarından çok fazla zarara uğramadan kurtulacağına, karşısına aksi, hileli, fesat kimselerin çıkacağına, bu durumun ona maddi ve manevi olarak büyük zarar vereceğine, bir sebeple çok zor duruma düşeceğine delalet eder.

Rüyada ağızda fazla diş görmek kendisine yeni bir hayat düzeni kuracağına, ahlakını ve iyi niyetini bozmadan hareket edeceğine ve yaşamsal ihtiyaçlarını kolaylıkla karşılayarak rahatça yaşayacağına, hiç beklemediği bir yerden para geleceğine yorulur.

Rüyada ağızda çok sayıda diş görmek evindeki bereketin ve işindeki verimin eksileceğine, işlerinin her zaman yolunda gideceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, çok büyük sevinç ve mutluluk yaratacak bir haber alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada ağızda çok diş görmek düzenin alt üst olmasına ve rüya sahibinin zarar edeceğine, uzun uğraşlar ve büyük çabalara rağmen bir türlü aşılamayacağına, fenalıkta bulunmaya işaret etmektedir.

Rüyada ağızda diş olmadığını görmek küçük işlere sermaye harcamayacağına, hanesinde eşi ile sürekli tartışacağına, çok büyük sorun yaratan bazı sıkıntılardan hızlı bir şekilde hiç zarar görmeden kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada ağız ve diş görmek sorunlarını kısa zaman içinde sona erdireceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, zahmetli bir işin alınacak yardımlar sayesinde kolayca nihayete erdirileceğine, haksızlığa sebep olan bir kişi ile konuşulacağına işarettir.

Rüyada ağızda kırık diş görmek uzun bir müddet sıkıntıların kişinin peşini bırakmayacağını, şanssızlıklardan ve uğursuzluklardan bunalan rüya sahibinin psikolojisinin giderek bozulacağına, büyük bir cesaret örneği göstererek ve ya Allah diyerek çok riskli işlere gireceğine, deyim yerindeyse boğulacaksan büyük denizde boğulacaksın mantığından hareket edeceğine ve Allah’ın izni ve yardımıyla amacına ulaşarak istediğini alacağına, yaptığı hiçbir şeyden keyif alamayacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments